ugrás a tartalomhoz

jsPDF - HTML5 PDF Generator

inf · 2014. Dec. 17. (Sze), 22.12
PDF generálása kliens oldali JavaScripttel
 
1

WOW

Gixx · 2014. Dec. 19. (P), 11.00
Végre! Majd tesztelgetem, hogy mik a gyengéi, mert a szerveroldali megoldásoknál mindben volt valami para (font / kép / vonalkód hibák)
2

Egy pdf referenciából – ha

Hidvégi Gábor · 2014. Dec. 19. (P), 12.57
Egy pdf referenciából – ha nem is egyszerűen, de – ki lehet deríteni, hogy a fenti hibákat hogyan lehet orvosolni. Egy kliensoldali változatnál viszont inkább arra lehet számítani, hogy a lehető legminimálisabb eszközkészlettel dolgozik.
3

Sima szöveg meg keret

inf · 2014. Dec. 19. (P), 21.39
Sima szöveg meg keret teljesen rendben volt, sorszámos árcédulát nyomtattam vele, amit végül nem használtam fel, de tesztnek jó volt. Szinte ugyanolyan dolgozni vele, mintha sima HTML-t vagy SVG-t raknék össze CSS nélkül. Bonyolultabb dolgokra nem hiszem, hogy valaha szükségem lesz vele... :D

Nagyon off, de ha kültérre akartok kitenni szöveget, akkor sziloplaszttal két oldalt kb. 1mm vastagon megkenve teljesen vízállóvá és szakadás mentessé tehető egy normál A4-es lap. Nem kell hozzá speciális tinta vagy papír. Kipróbáltam neutrális és ecetes sziloplaszttal, illetve impregnáló spray-vel is, ezen kívül egy és kétoldalas kezeléssel is. Mindegyiktől vízálló lett a nyomtatás, de könnyen szakadt a lap, mert azért magába szívott valamennyi vizet. A sziloplaszt viszont ha megköt, akkor nehezen szakad, és már egy relatíve vékony réteg is jól összefogja a lapot. Ezen kívül további előnye, hogy ragasztásra is jó az anyagok egy széles skálájánál többé kevésbé (nálam pl mészkövet még a neutrális is alig akarta megfogni). Ennyit a sziloplaszt hétköznapi csodájáról... :D
4

nagyon off

Gixx · 2014. Dec. 22. (H), 16.50
Ha sokat kell ilyet csinálni, ajánlom a laminátor használatát. Aldiban sokszor van, és nem is olyan drága.
5

Köszi! Csak 1-2 lap volt,

inf · 2014. Dec. 22. (H), 18.32
Köszi! Csak 1-2 lap volt, elbalfaszkodtam vele... :D Működik egyébként, azóta kint van, eső, viharos szél volt, de a taft, akarom mondani sziloplaszt még mindig tart.