ugrás a tartalomhoz

Media Source Extensions

Joó Ádám · 2013. Jan. 30. (Sze), 05.44
Audio és videó streamelése, dinamikus manipulálása JavaScripttel
 
1

Használhatatlan

mondalaci · 2013. Jan. 30. (Sze), 23.46
A közelmúltban elkezdtem gondolkozni rajta, hogy leiratkozok a Weblabor feed-jéről pontosan az ilyen posztok miatt. Szerintem a cikkekkel ellentétben a W3C specifikációk gyakorlatilag használhatatlanok a fejlesztők számára mert túlságosan részletesek. Eddig még egy fejlesztőt sem láttam aki ezekből tanult volna.
2

Talán, mivel nem elsősorban

Poetro · 2013. Jan. 31. (Cs), 07.28
Talán, mivel nem elsősorban fejlesztőknek szólnak, hanem böngésző implemenátoroknak. De sokszor lehet rájuk hivatkozni, mivel általában ezek az egyedüli hivatalos specifikációk.
3

A Weblabort a kezdőtől a

Joó Ádám · 2013. Jan. 31. (Cs), 18.21
A Weblabort a kezdőtől a veteránig sokan olvassák. Szerintem elhamarkodott azt mondani, hogy egy W3C specifikáció használhatatlan a fejlesztők számára (én például meg szoktam nézni a normatív definíciót, ha olyan kérdés merül fel, amit egy egyszerű keresés nem válaszol meg), de a blogmarkok nem csak hasznos tartalmak könyvjelzői, hanem hírértékük is van. A fenti specifikáció megjelenése mindenkit érint, aki videót vagy zenét szolgáltat, eddig ugyanis komoly alkalmazások esetén még mindig a Flasht kellett választani. Más specifikációk esetén sem feltételezzük, hogy mindenki tudja őket hasznosítani, de azzal, hogy hírt adunk róla, az olvasó tudni fogja, hogy a lehetőség adott, tudni fogja, mihez keressen adott esetben könnyebben befogadható leírást.