ugrás a tartalomhoz

Hírlevél leiratkozás vagy leÍratkozás

Joó Ádám · 2013. Jan. 23. (Sze), 19.20
Avagy hogyan és hogyan ne biztosítsunk lehetőséget a leiratkozáshoz
 
1

Spam email

Gixx · 2013. Jan. 24. (Cs), 10.41
Nekem az a megoldásom, hogy van egy email címem kifejezetten az ad-hoc regisztrációknak. Oda aztán mehet a sok reklám szemét megszámlálhatatlanul, havonta egyszer bemegyek és törlök mindent olvasás nélkül.

Ahol regisztrálni kell, ott ezt az amúgy freemail-es címet adom meg. Bemegyek, megnyomom az aktiváló linket (ha kell), aztán csók.

A "rendes" email címemet meg csak ott adom meg, ahol indokoltnak látom. Oda nem is jönnek reklámok.
2

Az a baj a megoldasoddal h az

city99 · 2013. Jan. 24. (Cs), 11.30
Az a baj a megoldasoddal h az ember 95%-ban nem csak azert kap hirlevelet mert valahol reggelte magat, hanem mert kozkezen forgo e-mail cim listakba benne van. Mint pl az en cimem a maga 14 evevel mar szerintem mindenhol megforodult :D
3

Én is Gixx megoldását

Hidvégi Gábor · 2013. Jan. 24. (Cs), 12.31
Én is Gixx megoldását használom, és nekem is bevált. Teljesen mindegy, hogy valahova feliratkoztam vagy felírtak, törlöm, nem érdekel.
4

+1

zzrek · 2013. Jan. 24. (Cs), 13.03
Detto, én is. A normál email címem nekem is legalább 15 éves, azt nem adom meg regisztrációkor, nincs is rajta sok szemét.
5

en azt az email cimemet

city99 · 2013. Jan. 24. (Cs), 15.15
en azt az email cimemet amirol beszelek meg 1x nem adtam meg sehol, megis jon ra a spam ;) olyanrol hallotatok e hogy cegek levelezesebol gyujtottek ossze mai cimeket? ergo ha valakinek mar irtam levelt es naluk email cim lopas torteni, maris bukott a csak reges email cim hsznalatos elmelet... mert ez ellen nem ved :D
6

en azt az email cimemet

kuka · 2013. Jan. 24. (Cs), 15.50
en azt az email cimemet amirol beszelek meg 1x nem adtam meg sehol, megis jon ra a spam ;)
Azért az e-mail címeknek is lehet előélete. Réges-régen volt egy FreeMail címem amelyet egy bizonyos levelezőlistán használtam. Aztán a lista megszűnt, a FreeMail-re évekig nem jelentkeztem be, ezért az e-mail címem is megszűnt. Pár éve pont FreeMail cím kellett valamire, hát ismét feliratkoztam, ugyanazzal a régi felhasználónévvel. A feliratkozáson kívül aznap semmit nem műveletem az e-mail címemmel. Másnap amikor bejelentkeztem már ott várt a friss, meleg spam.