ugrás a tartalomhoz

Web Workers in IE10: Background JavaScript Makes Web Apps Faster

presidento · 2011. Júl. 2. (Szo), 18.21
A 10-es verziótól kezdve az IE-ben is elérhetőek a workerek
 
1

Nagyon ügyes cikk. Egyáltalán

kuka · 2011. Júl. 2. (Szo), 19.13
Nagyon ügyes cikk. Egyáltalán nem érződik belőle a szomorú valóság, hogy már megint rájuk vár a világ.
2

A W3C szerint a Web Workers

Hidvégi Gábor · 2011. Júl. 3. (V), 09.27
A W3C szerint a Web Workers még csak szabványtervezet, és mivel előre láthatólag a HTML5 2014-re fog elkészülni (még három év!), ezért a Microsoft még bőven időben van, hogy képességeihez mérten hibátlanul elkészítse a maga verzióját.

Igazából nem értem, minek törődsz velük, hisz az utóbbi időben azt szokhattuk meg tőlük, hogy le vannak maradva, mint a borravaló, tehát csak a formájukat hozzák. A valós problémákkal kéne inkább foglalkozni, mert vannak, akik még sokkal kényelmesebben dolgoznak, például maga a W3, idén június 10-én volt egy blogmark, miszerint akkor fogadták el a CSS 2.1-et. 2.1, érted, nem 3.0, amiről mindenki beszél, hanem 2.1. És bár az igények fejlődnek, de a döntéshozók nem, a 3.0 még csak terv, de már most elavult.
3

Valóban, a tömörségem miatt

kuka · 2011. Júl. 3. (V), 15.05
Valóban, a tömörségem miatt így is érthető. Tulajdonképpen azt akartam mondani, hogy a cikk a régi viccre emlékeztet:

Brezsnyev és Carter csúcstalálkozón vesznek részt. Kint a sofőrjeik nagyon unatkoznak, kitalálják, hogy versenyeznek. Carter sofőrje a Lincolnnal, Brezsnyevé a csajkával. Természetesen a Lincoln a gyorsabb. Másnap a Pravdában cikk jelenik meg:
– Versenyeztek a sofőrök. Brezsnyev elvtárs sofőrje az előkelő második helyezést érte el, míg a Carteré az utolsó előtti helyre szorult…

A Microsoft cikke is ugyanígy fogalmaz – úgy tálalja a valóságot, hogy aki nem ismeri úgy értheti, hogy ők az úttörők az új technológia alkalmazásában.
4

Valahogy el kell adniuk

Hidvégi Gábor · 2011. Júl. 3. (V), 15.37
Valahogy el kell adniuk magukat : )
5

[off]Nagyon ügyes

saxus · 2011. Júl. 3. (V), 21.42
[off]Nagyon ügyes hozzászólás. Egyáltalán nem érződik belőle a szomorú valóság, hogy a webes "innovációkra" vár a desktop világ 20 éve ;)[/off]