ugrás a tartalomhoz

Fejlessz webappot idén nyáron

KAMI911 · 2013. Júl. 24. (Sze), 19.04

Alkalmazásfejlesztői versenyt hirdet Magyarországon a Telenor együttműködésben a Mozillával. A verseny célja, hogy minél több hazai tartalmat kínáló, innovatív, hasznos alkalmazás jelenjen meg a Mozilla és a globális közösség által fejlesztett mobiltelefonos platformra, a Firefox OS-re.

Pályázni lehet a Firefox OS mobil operációs rendszerű készülékre telepíthető és azon futtatható alkalmazással, amely feltöltésre került és a Mozilla jóváhagyásával megjelent a Firefox Marketplace-en.

A versenyre a következő kategóriákban várják a pályaműveket:

  • közösség
  • játékok
  • média
  • utazás/közlekedés
  • egyéb

Minden kategóriában egy győztest hirdetnek. A kategóriánkénti fődíj 250 ezer forint, illetve megjelenési lehetőség a Firefox Marketplace Telenor válogatásában. A nyertesek mellett azok az alkalmazások is lehetőséget kaphatnak a Firefox Marketplace Telenor válogatásában való megjelenésre, amelyeket a zsűri arra érdemesnek talál.

A pályaműveknek 2013. szeptember 8-án 24.00-ig kell beérkezniük a Firefox Marketre feltöltött alkalmazás linkjének megadásával (ezek jóváhagyása akár 18 munkanap!).

Eredményhirdetés a következő Okostelefon Akadémián.

A verseny hirdetménye és a teljes pályázati kiírás mellett érdemes átnézni a Firefox OS kisokost.

 
1

Nekem csak az a furcsa, hogy

Karvaly84 · 2013. Júl. 25. (Cs), 20.09
Nekem csak az a furcsa, hogy már egy hónapja ki van hirdetve, de én is csak egy két napja bukkantam a pályázatra. Kb. még egy hónap van hátra az egészből, de a Firefox Marketplace 18 munkanapos elbírálási idejét levonva nem sok idő maradt fejlesztgetni. Szerintem itt már kész művek fognak versenyezni.
2

A kitolt leadási határidő

Joó Ádám · 2013. Júl. 25. (Cs), 21.07
A kitolt leadási határidő kapcsán jelent meg most a hír.
3

A 18 nap a legrosszabb eset

KAMI911 · 2013. Júl. 30. (K), 23.54
A pályázat már régebben ki volt hirdetve mindenhol, ahol kiteszik.

KAMI