ugrás a tartalomhoz

Drupalaton 2013

zionduc · 2013. Júl. 19. (P), 04.52

2013. augusztus 15–18. között Keszthelyen rendezi meg a hazai Drupal közösség a Drupalaton elnevezésű Drupal Campet, amelyre a magyar résztvevők mellett külföldi Drupal iránt érdeklődőket is várunk: a rendezvény hivatalos nyelve angol.

Programajánló

Csütörtök:
Érkezés és Drupal kártyajáték workshop
Péntek:
Kezdő és haladó szintű workshopok
Szombat:
Előadások
Vasárnap:
Code sprint

Kiemelt előadók

Három, nemzetközi szinten is elismert szakember tartja majd az egyes napok fő előadásait.

Robert Douglass, az első Drupal könyv szerzője, a Drupal Association volt vezetőségi tagja, a Solr és a Memcached megoldások vezető fejlesztője arról beszél majd, mit kell tennünk, hogy ismereteink mindig naprakészek maradjanak, és hogy milyen nagyszerű lehetőségeket biztosít számunkra a jövőben is a Drupal.

Kristof De Jaeger tucatnyi modul – többek közt a Display Suite – fejlesztője, a Drupal Field API-jának egyik karbantarója (és egy Druplicon tetoválás tulajdonosa) a Drupal 8 új konfigurációmenedzsment rendszerét mutatja be – Hojtsy Gáborral közösen, akit viszont feltehetőleg nem kell bemutatni

Bram Goffings, ugyancsak számos Drupal modul – köztük ugyancsak a Display Suite – fejlesztője és a Drupal 8 fejlesztésének aktív közreműködője a Display Suite új, Drupal 8-hoz fejlesztett API-ját és a rendszer funkcionális változásait ismerteti.

Regisztráció

Érdemes mihamarabb jelentkezni, mert az összesen 100 fős résztvevői keret szabad helyei napról napra fogynak! A részvételi díj július 31-ig 30 €, ami magában foglalja a konferenciacsomagot és a szokásos italokat (kávé, üdítő). Azonban aki fizet további 30 €-t, az az „egyéni támogató” cím büszke tulajdonosává válik, segíti a kispénzű diákok részvételét, karmaeső hullik rá, és még egy meglepetés ajándékra is számíthat! Az egyéni támogatók között kisorsolunk továbbá 3 db 6 hónapra érvényes Drupalize.me előfizetést is.

Támogatói csomagok

Ha lehetőségeid megengedik, érdemes elgondolkodnod a rendezvény támogatásán. Mi hálásak leszünk és még jobb rendezvényt szervezünk, te pedig a DrupalCon után a második legnagyobb regionális Drupal eseményen teheted ismertebbé vállalkozásodat!

Maradj kapcsolatban!

Kérdezhetsz emailben, feliratkozhatsz a Drupalaton hírlevelére, követheted a csiripeléseket, sőt köszönjük, ha te is viszed a hírt! Kiindulási pont: http://drupalaton.hu/frontpage#contactmin