ugrás a tartalomhoz

Gyertek hackelni a Prezibe!

csnell · 2011. Okt. 19. (Sze), 10.49
Hacker vagy? Designer? Szeretsz őrült ötleteket megvalósítani? Érdekel, milyen lehet egy hazai innovatív start-up környezetben kitalálni és megépíteni dolgokat?

Jelentkezz a Prezi Hackathonra!

Mi az a Hackathon? Egy 2 napig tartó hackelés: együtt gondolkodás és munka, ahol fejlesztők, designerek csapatokat alkotva próbálnak ki új dolgokat a prezivel vagy környezetével kapcsolatban.

November 11–12-én a Prezi budapesti belvárosi irodája megnyitja kapuit, így akár te is a Prezi fejlesztőivel/designereivel dolgozhatsz izgalmas/vicces ötleteken, amelyek kölcsönös inspirációként szolgálhatnak neked és a Prezi mérnököknek egyaránt. Hozd az ötleteid, tudásod és géped, mi gondoskodunk a helyszínről, kajáról, érdekes feladatokról és klassz hangulatról, illetve Prezi cuccokról (Prezi pólók, matricák, táskák)!

Ízelítőül nézd meg, milyen volt a tavaszi hackathon.

Ha érdekel, jelentkezz most, mert a kis csapatokban a létszám limitált, így túljelentkezés esetén kiválasztjuk azokat, akikkel a legjobban szeretnénk együtt dolgozni. Küldd el nekünk, hogy mit szeretnél csinálni és hogy miben vagy a legjobb.

Várjuk jelentkezésed!

(Mivel csapatunk nemzetközi, angolul folyik a munka.)