ugrás a tartalomhoz

Társszerkesztők a Weblaboron

Török Gábor · 2011. Feb. 27. (V), 16.25

A Weblabor ökoszisztémájának rugalmasabbá tétele érdekében az alábbi változásokat vezetjük be.

Minden bejelentkezett felhasználó módosíthatja valamennyi beküldött tartalmát (blogmark, blogbejegyzés, cikk, könyvajánló, fórumbejegyzés, hirdetés). Ezzel a lépéssel szeretnénk a szerkesztőktől való függést megszüntetni abban az esetekben, amikor a szerző a tartalma közzétételét követően fedez abban fel elgépelést, hibás forráskód részletet stb. A szerkesztés változás követett.

Egyúttal kialakítottunk egy társszerkesztői csoportot, akik a szerkesztők munkáját segíthetik. A rájuk ruházott jogosítványok értelmében módosíthatják bárki tartalmát, továbbá törölhetnek fórumbejegyzést munkahirdetést vagy hozzászólást. Valamennyi módosítás és törlés kizárólag indokolt esetben alkalmazható. Társszerkesztőnek választottuk a közösség alábbi tagjait (ábécé rendben). A rájuk bízott feladat nem kötelezettség, hanem lehetőség, amivel módjukban áll élni.

A változásokat nem gondoljuk a legjobb megoldásnak, viszont mindenféleképpen szükségszerűek. Mindenféle javaslatot szívesen fogadunk a társszerkesztőktől és tőletek, amiket igyekszünk mihamarabb visszacsatolni a folyamatba.

 
1

udv. koszi a bizalmat. lehet

Tyrael · 2011. Feb. 27. (V), 17.59
udv.
koszi a bizalmat.
lehet tudni, hogy ki(k) es milyen szempontok alapjan jelolte/valasztotta ki a tarsszerkesztoket?

Tyrael
2

Én válaszottam ki Joó Ádám és

Török Gábor · 2011. Feb. 27. (V), 18.09
Én válaszottam ki Joó Ádám és Bártházi András jóváhagyásával. Szempont volt a WL életében való aktív és konstruktív részvétel és a beküldött a tartalmak jó minősége.