ugrás a tartalomhoz

Elérhető a Magyarországi Web Konferencia 2009 programfüzete

Török Gábor · 2009. Szep. 25. (P), 11.30
Mint ahogy már bizonyára sok forrásból értesültetek róla (a Weblaboron is több ízben szóltunk róla: tavasz helyett ősszel, előadók jelentkezését várják, indul a regisztráció), 2009. október 3-án, szombaton, a CEU Konferencia Központban idén is megrendezésre kerül a Magyarországi Web Konferencia, ezúttal A Magyar Webért Egyesület szervezésében.

Noha a regisztráció megnyitása óta már több százan jelezték részvételi szándékukat, szeptember 28-án, hétfő estig még mindig van lehetőség ezzel élni, már csak azért is, mert csak így tudjuk garantálni a hamisíthatatlan webkonf kitűzőt. És hogy miért érdemes regisztrálni, azt a nemrégen közzétett programfüzet dokumentálja.

Az előadók felé meghirdetett jelentkezés jól sikerült, így idén is négy párhuzamos szekcióban folynak majd a 45 perces előadások (összesen 24), így érdemes jó előre átnyálazni a mellékelt programfüzetet, hiszen nem egyszerű a döntés: Zend, F#, SOA, Drupal, Django, JavaScript, hogy csak néhány címkét ragadjak ki, és akkor még nem szóltam arról a két prezentációról, amelynek tárgya a pro és kontra nagy visszhangot keltő HTML 5, a noSQL-ek zászlóshajója, a CouchDB, de ott van még Tolmács Márk Ustream.tv bemutatója, és ne feledjük, hogy a Web Konferencián kerül bejelentésre a Silverlight 3.

Gyertek bringával, és hozzatok fényképezőt. Viszont addig is tegyétek ki a webkonf ragacsát, vegyétek fel a konferencia nem hivatalos Google Calendar naptárját, és csiripeljetek #webkonf címkével.

A Web Konferencia szakmai partnere a W3C Magyar Iroda és a Weblabor magazin.