ugrás a tartalomhoz

Joomla!Nap 2008

LocaLiceR · 2008. Szep. 16. (K), 12.23
Október 11-én már másodjára – viszont első alkalommal a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete szervezésében – kerül megrendezésre itthon a Joomla! CMS kedvelőinek nagytalálkozója, a Joomla!Day. A 10 órakor kezdődő Joomla!Nap a felhasználók és fejlesztők számára egyaránt kihagyhatatlan rendezvény, helyszíne Budapesten a CEU Konferencia Központ egyik elegáns konferenciaterme lesz.

A találkozóra ellátogat Wilco Jansen, a Joomla! egyik vezető fejlesztője, a fejlesztési munkacsoport koordinátora. Wilco vállalta, hogy válaszol az előre feltett kérdésekre, melyeket beküldhettek az egyesület fórumában. A rendezvényhez csatlakozik Johan Janssens is, a fejlesztőcsapat volt tagja, a Joomlatools társalapítója és ügyvezető igazgatója. Johan előadásában a Joomlatools által kifejlesztett Nooku nevű bővítményt és keretrendszert fogja bemutatni, mellyel Joomla! 1.5 alapú, többnyelvű weboldalakat építhetünk.

A Joomla!Napra a belépő október 1-ig elővételben 4 990 Ft, azt követően 5 990 Ft, melyet a Joomla!Nap weblapján rendelhetsz meg.