ugrás a tartalomhoz

Itt az idő az Internet Explorer 7 tesztelésre

Hojtsy Gábor · 2006. Már. 27. (H), 21.33
Egy hete jelent meg az Internet Explorer 7-es kiadásának 5335.5 számú béta binárisa, melyhez a Developer Toolbar frissített kiadását is megjelentették. Az IE7 újabb binárisa azért különösen fontos számunkra, mert a MIX06 konferenciához időzítve ezzel jelentették be, hogy a böngésző layout complete, azaz az oldalelrendezésre vonatkozó kódok már nem változnak majd a végleges kiadásig. Bár lett volna még mit javítani ezen a területen is, időt szerettek volna adni a webfejlesztőknek, hogy oldalaik kompatibilitását biztosítsák a megjelenés előtt.

Az IE7-ben megjelenő javításokat egy a CSS Zen Garden HTML alapjára készített oldalmegjelenéssel szemléltették a MIX06 konferencián, amely sajnos nem kerülhet fel magára a CSS Zen Gardenre, hiszen nem felel meg annak az ottani alapkövetelménynek, hogy Internet Explorer 6-ban is működőképes legyen.

Végül a legutóbbi hír a hibajelentések körül ért minket. Amennyiben ugyanis a tesztelés során arra jutunk, hogy nem webhelyünk szolgál javításra, hanem a beígért javítás nem lett megfelelő, vagy akár esetleg egy ettől független hibajelentésünk lenne, akkor immár egy nyilvános hibalistában küldhetjük be jelentésünket. Ezzel a többi böngésző fejlesztőihez zárkóznak fel a hibajelentések rendezettebb kezelését illetően.
 
1

Még a végén lesz belőle valami...

janoszen · 2006. Már. 28. (K), 15.42
Még a végén tisztességes böngésző lesz az IE 7-ből. Úgy tűnik, a Microsoftnál belátták, hogy már nem lehetnek ők a mérvadóak web tekintetében, ugyanúgy, mint ahogy anno az IBM is belátta.
2

wine

Őry Máté · 2006. Már. 28. (K), 16.31
ha jol emlekszem, valamelyik elozo betat valaki (halvany emlek: kgyt?) elinditotta wine-nal. jol emlekszem? ha igen, ki volt az es hogy csinalta? ;)
3

??

Tome · 2006. Már. 28. (K), 19.08
Már elfelejtetted, hogy hogy kell? ;)
4

haat...

Őry Máté · 2006. Már. 30. (Cs), 09.56
ezt kozben megtalaltam, de akkor sem volt eleg az info az ie7 felrakasahoz.
kgyt, pliiiiiiz :)