ugrás a tartalomhoz

Ingyenes ASP.NET tárhely szolgáltatás indult hazánkban

Hojtsy Gábor · 2006. Feb. 11. (Szo), 14.28
Az utóbbi napokban résztvettem az MSDN Kompetenciák Egyetemének Webes megoldások ASP.NET 2.0 alapokon című kétnapos konferenciáján (beszámoló később). Az egyik legnagyobb hatású bejelentés talán az (egyelőre) ingyenes ASP.NET tárhely szolgáltatás elindítása, melyet az Interware és a NetAcademia együttműködésében hoztak létre. Sokszor merült fel érvként az ASP.NET fejlesztés elkezdését illetően, hogy nincs olyan nyilvános lehetőség, ahol a webhelyünk publikálható lehet. Egyelőre van ilyen hazánkban is.

Az ingyenes regisztráció után kilencven napig díjmentesen használható szolgálatás néhány alapadat megadásával életre kelthető. A regisztráció során választhatunk az 1.1-es és 2.0-ás keretrendszer használata között. A konferencián hallott tájékoztató szerint ez a tesztszolgáltatás (vagy divatosabb szóval béta) a kereskedelmi szolgáltatás bevezetésének próbája. Arról, hogy a jövőben lesz-e ingyenes változata a szolgáltatásnak, nem tájékoztatták a jelenlévőket.
 
1

osz ota

Kelemen Zádor · 2006. Feb. 13. (H), 12.14
Ezt egyik kollegam mar osz ota probalgatja, tehat nem most indult,(bar az eloadason tenyleg valami olyasmit mondtak, hogy az eloadast megelozo ejjel keszult - lehet, hogy a 2.0-asra gondoltak), amugy hallottam egy masik, olcso szolgaltatorol is, de annak a cimet sajnos nem tudom.
2

mostmár itt is

moszinet · 2007. Május. 30. (Sze), 20.23
mostmár a www.ingyenhosting.hu is ad ingyenes asp.net szolgáltatást...