ugrás a tartalomhoz

ThinkQuest honlapkészítő verseny

Baranyai László · 2006. Jan. 28. (Szo), 20.31
A ThinkQuest egy nemzetközi honlapkészítő verseny, ahol a diákok csapatokban dolgoznak, hogy létrehozzák a legjobb oktatási tartalmú honlapokat. A csapatok olyan értékes nyereményekért versenyeznek, mint például egy utazás Amerikába, ahol szép teljesítményük jutalmaként részt vehetnek a ThinkQuest Live-on, egy rendkívüli oktatási rendezvényen.

A versenyt az Oracle Education Alapítvány szponzorálja. A ThinkQuest lehetőséget biztosít egy egyedülálló projekt-alapú tanulási módszer megismerésére a diákok és tanárok számára a világ minden részén. A verseny során a globális érdeklődésre számító témák és a vegyes összetételű csapatok (különböző osztályból, országból együttdolgozó csapattagok) előnyt élveznek.

A nemzetközi honlapon publikált időbeosztás szerint még jelentkezhetnek résztvevők, azt követően az előzetes anyagok beküldési határideje március 22.
 
1

visszaemlékezésem

ifrozen · 2006. Feb. 9. (Cs), 18.28
Én csináltam a dolgot - országos első helyezést kaptunk érte. (bocs ha linket nem tudok adni)... Ami nekem furcsa volt hogy a díjazás inkább a tartalomra utazott, ezért olyan oldalak kaptak jó helyezéseket amik design-ilag 0 alatt voltak (a miénket pölö 20 perc alatt rakta össze egy volt osztálytársam)

// iFrozen
2

kösz a tippet

Anonymous · 2006. Feb. 15. (Sze), 18.10
Köszi a tippet ifrozen, mert éppen most csiáljuk ezt mi is és akkor szólok a többieknek hogy jó sok anyyagot szedjenek összie (persze maik jók is). Meg azért egy kis dizájn sem árt majd:D majd küldök linket ha kész.
3

Off: Jótanács :)

tiny · 2006. Feb. 16. (Cs), 00.54
Sajnos ami volt Gamf-os verseny, azok nem jutottam tovább, de ott is a tartalomra mentek rá. Bár nagyon sok tartalmat szedtem össze, IE-ben nem működött jól, s pechemre gondolom abban nézték meg. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy egy-két nappal a határidő előtt legyen meg a tart. és teszteljék minden böngészőben ha css-t használnak.
Mr.Tiny [http://tiny.uw.hu]