ugrás a tartalomhoz

A kas: a Microsoft fejlesztői portálja

Bártházi András · 2005. Jún. 15. (Sze), 09.30
A Microsoft egy új weblapot indított a közösségi (projekt) vezetők, webmesterek és -tulajdonosok csoportjai számára. Az "A Kas" (The Hive) névre keresztelt portál egyelőre béta változatban érhető el.

A portál célja, hogy segítségével a Windows felhasználók "minél többet hozzák ki PC-ikből". A célcsoport vezetők, webmesterek és tulajdonosok egymással tudják felvenni a kapcsolatot, s megbeszélni közös tapasztalataikat. A portál egy ernyő kíván lenni a Microsoft eddigi közösségi törekvései felett.

A csillogó-villogó-zümmögő Flash-es oldalból egyelőre nem tiszta számomra, hogy pontosan mi is lesz a funkciója és hol fog helyet találni magának, de egy biztos, hogy nem fejlesztésről, s nem fejlesztőknek szól, hanem átlagos felhasználóknak. Az oldal szponzorai között főként felhasználói közösségi oldalakat találni: Geekzone, ActiveWin, Digital Thoughts Media, MediaBlab, PROneTworks Technology, Doug's Windows 95/98/ME/XP Tweaks and Tips, Techconnect Magazine, The Tablet PC Net és a Windows Media User's Group of Los Angeles Website.

A béta program keretében olyan weblap tulajdonosok regisztrálhatnak, akiknek legalább 50 fős közösséggel rendelkező oldaluk van - ez le is lesz ellenőrizve.
 
1

Remény

kgyt · 2005. Jún. 15. (Sze), 10.09
Remélem nem lesz tagja a weblabor... ;-)

--
Szeretettel: Károly György Tamás
kgyt&kgyt.hu - http://kgyt.hu
2

fura választás

Hojtsy Gábor · 2005. Jún. 15. (Sze), 20.36
Nem derül ki túl sokminden, az viszont érdekes, hogy az a méhkas gömb alakú (pedig ugye nem olyannak kellene lennie), és így leginkább a halálcsillagra hasonlít.
3

színvilág

Dohány Tamás · 2005. Jún. 16. (Cs), 13.53
Kísérteties a hasonlóság az ubuntu színvilágával. Persze elképzelhető, hogy ez csak a véletlen műve.
7

nem csak az

connor · 2005. Jún. 17. (P), 13.07
a logo is :)

--
connor
5

Igen :D. Mondjuk

tiny · 2005. Jún. 16. (Cs), 20.07
Igen :D. Mondjuk hozzáteszem, nem lepődtem meg ...
MS + Szabvány = :D
Mr.Tiny
6

erre gondolsz?

bbalint · 2005. Jún. 16. (Cs), 22.17
erre gondolsz? (HTML Language Equals Javascript)
<html language="javascript">

bbalint