ugrás a tartalomhoz

Microsoft Gatekeeper teszt

Bártházi András · 2005. Ápr. 20. (Sze), 08.09
"Úgy gondolod, hogy mindent tudsz, amit tudni lehet az informatikai biztonságról? Tedd próbára magad!" A Microsoft informatikai biztonsági játékot indít, ahol a résztvevők két héten keresztül minden munkanap tesztkérdésekre válaszolva mérhetik össze tudásukat. A verseny nemzetközi, Európa, Közel-Kelet és Afrika 19 országában zajlik. Az első játéknap május 2-a.

Minden nap két feleletválasztós kérdésre kell válaszolni (kivéve az utolsó nap utolsó kérdését, ahol kifejtő kérdés lesz), s számít a gyorsaság is, hiszen ettől függően bónuszpontokhoz lehet jutni. Az első díj országonként egy Table PC, a nemzetközi küzdelemben felülkerekedők pedig egy VIP utazáson vehetnek részt Amszterdamba, a TechEd05 rendezvényre.

További szabályok, regisztráció a verseny honlapján található: http://www.gatekeepertest.hu/
 
1

:-)

kgyt · 2005. Ápr. 20. (Sze), 09.33
Először egy jót röhögtem, majd sírni kezdtem... komolyan gondolják.
Olyan lesz, mintha Anettka tartana „Viselkedjünk kulturáltan a kamerák elött” versenyt...

--
Szeretettel: Károly György Tamás
kgyt&kgyt.hu - http://kgyt.hu
2

Hülyeség

Bártházi András · 2005. Ápr. 20. (Sze), 11.30
Egyrészt senki nem mondta, hogy csak MS rendszeren felnőttek indulhatnak. Ha olyan nagy a szád, indulj, s bizonyítsd be, hogy te jobban értesz a biztonsághoz, mint ők. Másrészt egy MS rendszert is be lehet állítani jól, azok, akik az ilyen rendszereket választják, miért ne érthetnének a biztonsághoz?

-boogie-
3

OK

kgyt · 2005. Ápr. 20. (Sze), 11.49
Bocs. ;-)

--
Szeretettel: Károly György Tamás
kgyt&kgyt.hu - http://kgyt.hu
4

gatekeeper

Anonymous · 2005. Jún. 8. (Sze), 13.03
Ne kérjen senki bocsánatot! Az MS így is csúnyán beégett a gatekeepertest első indulásánál bekövetkezett technikai hibák miatt. Ráadásul ezek között volt BIZTONSÁGTECHNIKAI hiba is!!!

koronka.akos