ugrás a tartalomhoz

Weblabor Klub, elindultunk

Bártházi András · 2005. Már. 16. (Sze), 10.33
Tavaly augusztusban tártuk egy gondolatunkat elétek: szeretnénk elindítani egy lehetőséget, melynek keretében olvasóink támogathatnak minket, s ezért cserébe különféle szolgáltatásokat is kapnak cserébe. A terv igen pozitív fogadtatásban részesült, s azóta is folyamatosan alakulva, a múlt hétvégi PHP konferenciára végül eljutott abba az állapotba, hogy valósággá váljon. A Weblabor Klub elindult, s immár 12 tagunk is van.

Weblabor bögrék

Múlt héten mikor megújítottuk weboldalunkat (Megújult a Weblabor, bővítettük szolgáltatásaink körét!), új Klub fül jelent meg oldalunkon, mely bemutatja a Klub lehetőségeit, céljait s szolgáltatásait. A PHP Konferencián már lehetőséget is biztosítottunk a belépésre, melynek keretében tizenketten jelentkeztek is (10 kedvezményes, 1 normál és 1 támogatói klubtag). Ők hamarosan kiemelten jelennek meg oldalainkon, nevük mellett egy kis ikon fogja jelezni: klubtagok. A normál és támogatói tagjaink egy támogatói oldalon felsorolásra is kerülnek majd.

A belépéshez tagsági díj fizetése szükséges, melyről konkrétumokat a Klub tagdíjak oldalon lehet olvasni. A tagsági díjból, támogatásokból befolyó összegeket teljes mértékben a Weblabor szolgáltatásainak fejlesztésére fogjuk fordítani, a kiadásokról a Weblabor mindenkori szerkesztősége dönt.

A Klub tagjainak számos szolgáltatást is nyújt, melyek körét folyamatosan tervezzük bővíteni. Erről a Klub szolgáltatások oldalon lehet bővebben olvasni, összefoglalva: indulásként kedvezményes (magyar) könyvrendelést, klub könyvtárat biztosítunk, továbbá a tervezett Klub találkozóinkon a tagok limitált teremlétszám esetén elsőbbséget élveznek. A Klubtagok továbbá vásárolhatnak Weblaboros ajándéktárgyakat is (pólót és bögrét). A könyvrendelés módjáról, illetve magáról a könyvtárról még a héten további hírek keretében számolunk be.

A jövőben bevezetendő szolgáltatásokkal kapcsolatosan számos tervünk van, illetve szívesen veszünk a javaslatokat is. Tervezzük híreink és cikkeink PDF verziójának elkészítését, külföldi könyvkiadók könyveinek rendelhetőségét, illetve különböző kedvezményes árú szolgáltatásokhoz történő hozzáférést.

S hogy mit tegyen, aki szeretne csatlakozni? Hamarosan megjelenik egy online jelentkezési lap is, de addig is, írjon egy emailt a klub##kukac##weblabor.hu címre, leírva melyik klubtagsági formát választja (kedvezményes, normál, támogatói vagy kiemelt támogatói). A levél a számlázáshoz szükséges információkat is tartalmazza, azaz a nevet és a címet, illetve ha a számlázási és a postacím nem egyezik meg, akkor erről is információt. A Klubtagsághoz Weblabor felhasználó szükséges, ha valaki még nem lenne tag, jelentkezés előtt csatlakozzon. A minimális tagsági időszak három hónap, fizetni átutalással lehetséges.

A befolyó pénzekről szerkesztőségünk fog dönteni. Számos tervünk van, mint például cikkek szponzorálása vagy reklámozás, ezek nyilván attól is függnek, hogy mennyi pénzzel tudunk majd gazdálkodni.

Bízunk benne, hogy a Klub megnyeri mindenki tetszését, s segítségével egy még jobb, még színvonalasabb magazint tudunk a jövőben kialakítani és fenntartani.
 
1

Hurrá!!!! :) :)Bízzál

sayusi · 2005. Már. 16. (Sze), 22.41
Hurrá!!!! :) :)

Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" -Cromwell