ugrás a tartalomhoz

Végetért a PHP konferencia, jön a roadshow

Hojtsy Gábor · 2005. Már. 15. (K), 21.09
Sikeresen lezajlott a Harmadik Magyarországi PHP Konferencia. Annak ellenére, hogy - előre megfontolt szándékkal - később indítottuk a regisztrációt, bízva abban, hogy ekkor már többen tudják, hogy meg tudnak-e jelenni a helyszínen vagy sem, az időközben sokakat ledöntő influenza és más okok miatt sajnos ezúttal sem tudott minden érdeklődő megjelenni a helyszínen. Akik azonban ott voltak, egy igazán gazdag szakmai programnak lehettek részesei, mely eddig nem tapasztalt változatosságával és precízebb szervezésével lépett a korábbi konfereciák elé.

A rendezvény végeztével a konferencia honlapja is követő módba váltott, azaz elsősősorban a beszerezhető források elérésének biztosítására koncentrál. Megjelentettük a programfüzet PDF változatát, a folyamatosan beérkező előadás fóliákat is onnan lehet elérni. A compo nevű programozói versenyünk végeredménye és szenzációs nyereményei is publikálásra kerültek. Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

A szakmai előadások mellett ezúttal sem maradt el a konferencia ajándéktárgyak vásárlásának lehetősége, melynek keretében sokak lettek phpconf.hu pólóval vagy bögrével gazdagabbak. Szintén a helyszínen lehetett kapni Drupal ajándékokat, és egyáltalán nem utolsó sorban a Weblabor klubba belépők is az erre az alkalomra elkészült bögrékből és pólókból részesültek.

Szubjektív összkép a PHP konferenciáról

Idén sem marad el a fotóverseny, melynek keretében minél ötletesebb, élesebb, viccesebb, a konferencia hangulatát jól átadó képeket várunk. Már most is elérhető Simon Benjámin, Balogh Tibor és Kiss-Tóth Marcell képsorozata, ám ők versenyen kívül indultak. A legjobb fotó illetve fotók beküldője nem kevesebbet, mint egy éves PHP Magazine előfizetést kap!

A helyszínen sajnos nem tudott megjelenni a CD másolásra felkért szolgáltató, így nemsokára közzétesszük majd azt az ISO képmást, melyet letöltve bárki megírhatja a saját konferencia CD mellékletét, illetve több másolással foglalkozó cég elérhetőségét is publikálni fogjuk.

Végül, de nem utolsó sorban mindenképpen meg kell említenünk, hogy már szervezés alatt van a május hetedikei Dunaújvárosi PHP Roadshow, mely idén az első ilyen rendezvényünk lesz, ismét Karóczkai Krisztián vezetésével.
 
1

Lemaradtam!

aries · 2005. Már. 16. (Sze), 08.53
Valszeg én vagyok a balfasz, de nagyon lemaradtam erről a konfról! Kellene vmi hírlevél vagy vmi hasonló értesítési lehetőség a konferencia oldalára, mert mikor beharangoztátok a weblaboron, akkor még nem lehetett regisztrálni, most meg ígyjártam. :(
--
Aries
2

Hírlevél

Bártházi András · 2005. Már. 16. (Sze), 09.22
Elég nehéz lemaradni. :) A hírlevélre való feliratkozás lehetősége is megvolt, illetve itt a Weblaboron is jeleztük ahogy beindult, hogy már lehet regisztrálni is a konferenciára.

-boogie-
3

Nekem sikerült

aries · 2005. Már. 16. (Sze), 17.45
Nekem mégis sikerült. Nem tudom mióta van hírlevél, de amikor a konferencia 2005-ös honlapját néztem, még nem rémlett. Mindegy, most feliratkoztam. :) Szabadon hozzáférhető videók készültek az előadásokról?
--
Aries
4

2003 is akár

Hojtsy Gábor · 2005. Már. 16. (Sze), 20.29
Talán már az első konf óta van, de az biztos, hogy a második konfot már a hírlevélen hirdettük meg először :) A regisztráció megindításáról szintén volt hír itt, majd pedig a Weblabor fejléce váltott át phpkonf mintásra, linkelve a konferenciára...
5

Videók

Bártházi András · 2005. Már. 16. (Sze), 23.57
Ahogy minden évben, idén is készültek videók, s tervezzük azt is, hogy közzétesszük. Hogy ebből mi valósul meg, azt majd meglátjuk. :)

-boogie-