ugrás a tartalomhoz

Weblabor Klub - hol tartunk?

Bártházi András · 2004. Dec. 13. (H), 14.29
A Weblabor Klub szervezése a háttérben folyik, egyre valószínűbb, hogy a jövő év első hónapjaiban el fog indulni (folyamatosan csúszik, de ha egyszer beindul!). Utoljára szeptemberben számoltunk be a fejleményekről, most úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy újabb helyzetjelentésnek. A helyzetjelentés kapcsán egy meglepetéssel is szolgálhatunk azoknak, akik elég gyorsan jelentkeznek!

A Klub egyik legkedveltebb szolgáltatása (a szavazás szerint a legvártabb minden bizonnyal) várhatóan a könyvvásárlás lesz. Ezzel kapcsolatosan pozitív eseményekről adhatunk hírt: egy hazai könyvforgalmazó céggel sikeresen megállapodtunk, s így (kiadótól függően) akár 20-30% kedvezménnyel tudjuk majd kínálni a magyar könyveket. Egy kiadóval közvetlenül 30%-os kedvezményről van megállapodásunk. A könyvek megrendelésének és kiszállításának módja jelenleg még nincs kialakítva: de egy terv, hogy a költségek csökkentésének érdekében Budapest környékieknek a havonta tartandó Klub találkozókon lehet személyesen átvenni, s a találkozókat vidéken is szorgalmazni fogjuk. Ebben a kérdésben (is) szívesen vesszük véleményeteket.

A Klub egy másik lehetősége a kedvezményes szolgáltatások és esetlegesen termékek vásárlása lesz. Ennek kapcsán jelenleg egy megállapodással rendelkezünk (10%-os kedvezményes oktatás), továbbiak folyamatban. Ezek a lehetőségek a Klub indulása után, folyamatosan fognak életbe lépni. Szívesen vesszük ötleteiteket, javaslatoitokat, hogy milyen jellegű szolgáltatásokban látnátok fantáziát (hosztolási jellegű, szabadidő eltöltés jellegű, szórakozás jellegű, stb.).

És akkor ejtsünk szót a bevezetőben említett meglepetésről! A könyvforgalmazóval történt megállapodásunkat tesztelendő, továbbá tapasztalatszerzés (és karácsonyi meglepetés) céljából az első öt jelentkezőnek lehetősége nyílik már most egy-egy könyv kedvezményes megvásárlására. A feltételek nem ideálisak még: a pénzt előre kell átutalni, a könyvet pedig Budapesten, a Nyugatinál lehet átvenni. Olyan könyvet lehet megrendelni, melyet a könyvforgalmazó forgalmaz, s raktáron van neki. Az éles tesztre jelentkezni személyes e-mail címemen lehet: andras##kukac##barthazi.hu. A könyvről a kért névre természetesen számlát adunk. A kedvezményeket illetően pár példa:
  • A katedrális és a bazár, 2800 helyett 2114 Ft
  • Perl mesteri szinten 21 nap alatt, 6860 helyett 5179 Ft
  • Reguláris kifejezések, 4990 helyett 3468 Ft
  • PHP 4 - 1. kötet - Fejlesztők kézikönyve, 4500 helyett 3218 Ft
  • XHTML - A HTML megújulása XML alapokon, 2900 helyett 2030 Ft
Ezeken az árakon mi nyilván nem nyerünk semmit. A dolog teszt jellegéből adódóan semmit sem tudunk garantálni (csak azt, hogy ha nem sikerül a megrendelés - valószínűleg semmi gond sem lesz vele), a befizetett pénzeket visszafizetjük.

Bízunk benne, hogy a Klub sikeres lesz, s megnyeri tetszéseteket! Ahogy korábban is írtam, nagyon kiváncsiak vagyunk a véleményetekre!
 
1

Melyik kiadó?

sajt · 2004. Dec. 13. (H), 18.23
És hol lehet megnézni a többi könyvet?
4

SunBooks

Bártházi András · 2004. Dec. 13. (H), 20.02
Itt megnézheted: http://www.sunbooks.hu/, csak az nem fog kiderülni, hogy mennyibe kerül, s hogy van-a raktáron (ráadásul délután eléggé haldoklott a site). Ha kiváncsi vagy egy könyvre, írd meg nekem, s majd megnézem... :)

-boogie-
2

A katedrális és a bazár

kgyt · 2004. Dec. 13. (H), 18.43
Ha megvan valakinek, szívesen cserélek... Például, ha megtoldod egy nagy tábla csokival, adok érte egy PHP 4 - 1. kötet - Fejlesztők kézikönyve címűt...

--
Szeretettel: Károly György Tamás
kgyt&kgyt.hu - http://kgyt.hu
3

Csere-bere

kmm · 2004. Dec. 13. (H), 18.48
Errol jut eszembe, nemtudom lenne e igeny csere-bere rovatra, de szerintem lehetne.

Ide beirhatná mindenki milye van es mit keres...
tudom aprohirdetesnek hangzik, de en nem olyanra gondolok, hanem mint amit a batyam is irt, hogy van egy x konyve, es keresi y-t...


--
üdv: kmm...
5

online megvan

Jano · 2004. Dec. 14. (K), 13.42
Ha jol tudom a Katedralis es bazar konyv online olvashato!
Angolul biztos.
6

Egy része magyarul is...

kgyt · 2004. Dec. 14. (K), 14.28
...de egy alapműnek meg kell lennie papíron is...

--
Szeretettel: Károly György Tamás
kgyt&kgyt.hu - http://kgyt.hu
7

Akkor nyomtasd

sajt · 2004. Dec. 14. (K), 14.51
Ki :)
8

Nekem

kgyt · 2004. Dec. 14. (K), 15.57
Könyv kell! :-)

--
Szeretettel: Károly György Tamás
kgyt&kgyt.hu - http://kgyt.hu