ugrás a tartalomhoz

WebGUI - ingyenes tartalomkezelő rendszer magyar támogatással

Anonymous · 2004. Nov. 10. (Sze), 11.52
Tegnaptól magyar nyelven is elérhető a WebGUI, napjaink egyik legkedveltebb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszere. Az alkalmazást számos Fortune 500 vállalat használja az Amerikai Egyesült Államokban internetes és Intranet környezetben. A WebGUI egy, az átlagos vállalkozás számára is elérhető tartalomkezelő rendszer, mely lehetőséget ad összetett weboldalak fejlesztésére és rugalmas karbantartására.

Moduláris felépítésének köszönhetően számos beágyazott modullal bővíthető, mindemellett platformfüggetlen. A fejlesztés során cél volt, hogy azok az emberek, akik a tartalmakat létrehozzák, online kezelhessék is azt, tehermentesítve ezzel az amúgy is elfoglalt IT-s csapatot. Az alkalmazás támogatja a szerepkörök szétválasztását, így a látványtervvel foglalkozó grafikusok és a tartalomszerkesztők egymástól függetlenül, zavartalanul dolgozhatnak.

Az 5.5.6-os verzióhoz már letölthető a magyarítás, a hamarosan megjelenő 6-os sorozat fordítása rövidesen szintén elérhető lesz. A szabadon letölthető magyar fordításon túl a hazánkban elérhető támogatás tartalmaz hoszting, beállítást támogató szakértői és fejlesztői szolgáltatást is. A magyar fordítás megjelenésével együtt elindult a weboldalon található fórum. 2005-ben elérhető lesz magyar nyelven a WebGUI Mesterfokon című kézikönyv és tanfolyamok is szerepelnek a tervek között.
 
1

Yeeeeee

Anonymous · 2005. Jún. 12. (V), 13.30
nem is tudtam :) na azonnal kipróbálhassuk