ugrás a tartalomhoz

Újdonság oldalunkon: könyvajánlók

Bártházi András · 2004. Szep. 25. (Szo), 22.41
Bár a számítástechnika sokat fejlődött, s az internet kifogyhatatlan forrása az információknak, a mai napig (több okból persze) nagyon fontosak maradtak a könyvek, sokan könyvekből szerezzük tudásunk meghatározó részét. A mai naptól egy új kategóriával egészültek ki a Weblabor szolgáltatásai, megjelent egy új fül, melyben könyvajánlókat gyűjtünk.

A könyvajánlókat egyelőre még finomhangoljuk, folyamatosan javítgatjuk, de szívesen veszünk ötleteket, javaslatokat, hogyan lehetne még hasznosabbá tenni azokat. Ha valaki találkozott már a könyvvel, más, vagy azonos a véleménye, mint az ajánló szerzőjének, szívesen vesszük (mint mindenhol máshol is az oldalon), ha hozzászól, hogy minél árnyaltabb kép alakulhasson ki az adott könyvről.

Könyvajánlókat nem csak a szerkesztőségi tagok, hanem az oldal látogatói is tudnak írni. Örülnénk neki, ha egy kis "könyvtár" alakulhatna ki, ahol aki könyvet szeretne vásárolni, bátran körbenézhet, tájékozódhat egy könyvvel kapcsolatosan, s aki pedig könyvet vett, leírná tapasztalatát, benyomását.

Bízunk benne, megnyeri tetszéseteket ez az új lehetőség!
 
1

nem jogosult....

kilvadi · 2004. Szep. 26. (V), 01.51
olvasnam, olvasnam.... de nem hagyjatok :D

<-/kilvadi/->
2

Javítva

Bártházi András · 2004. Szep. 26. (V), 09.31
Javítottuk.

-boogie-
3

kosz!

kilvadi · 2004. Szep. 26. (V), 11.55
kosz!

<-/kilvadi/->