ugrás a tartalomhoz

Google képernyőképekkel

Mocsnik Norbert · 2004. Júl. 20. (K), 04.04
Jon Baer az elmúlt napokban egy igen érdekes dologra lett figyelmes Google keresés közben: blog bejegyzésében arról ír, hogy a keresés eredményeként kapott listában a szokásos találatok mellett azok mini képernyőképei is megjelentek. A jelenséget ugyan nem sikerült újból előidéznie, de egy képernyőképet lementett róla. Lehet, hogy a Google új fejlesztésével állunk szemben? Úgy véli a jogvédőknek bizonyára lenne kifogása az újítás ellen...
 
1

Nem új...

Bártházi András · 2004. Júl. 20. (K), 06.28
A dolog annyira nem új. Az Alexa már elég régóta így működik, illetve úgy emlékszem, hogy volt egy olyan böngésző kiegészítőről is hírünk valamikor, ami a Google keresést egészíti ki mindenféle extrával, többek között képernyőképekkel is. Ha a Google szerint jó a képernyőkép, tőlem ott lehet, de inkább csak a helyet foglalja. ;)

-boogie-
2

Jó kis oldal ez

Til · 2004. Júl. 20. (K), 08.40
Jelenleg ez olvasható a fent említett oldalon: __Posted by jonbaer in
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jonbaer17/www/serendipity_functions.inc.php on line 1132
at 15:33 | Trackbacks (0)__ És az emberünk Internet Explorert használ a képernyőkép szerint. Kicsit komolytalannak tűnik.
3

IE specifikus?

Hojtsy Gábor · 2004. Júl. 20. (K), 11.36
Én úgy emlékszem, hogy a készülő képernyőképes megoldások simán rábízzák az IE-re a képernyőkép elkészítését és megjelenítését (mint ahogy a file explorer is megjeleníti az előnézeteket), ezért úgyis csak IE-vel megy. Lehet, hogy rosszul emlékszem :)