ugrás a tartalomhoz

Zöld RSS gombok nagy számban érkeztek

Hojtsy Gábor · 2004. Jún. 27. (V), 23.46
Az eddig is látható narancssárga RSS gombok mellé ma zöldek is társultak. Érdeklődő felhasználóink számára ezek lehetővé teszik, hogy az adott területek hozzászólásait nyomon tudják követni. Felhasználói kérésre megvalósított újdonságunk a teljes webhely hozzászólásaitól kezdve az egyes részekre lebontva lehetővé teszi, hogy válogathass a számodra érdekes témák közül.

Az egyes tartalmakhoz tartozó hozzászólás csatornák különlegessége, hogy magát a tartalmat is hordozzák, még akkor is, ha már annyi hozzászólás gyűlt össze, hogy azok nem férnek mind bele az RSS változat keretei közé. A többi hozzászólás csatorna valóban csak a hozzászólásokat tartalmazza.

Szintén a héten alakítottuk ki kezdők számára valószínűleg hasznos RSS magyarázó oldalunkat, mely a gombokra való kattintáskor betöltődik. Itt magyarázatot találnak az érdeklődők az RSS formátumot illetően, illetve a kezelésére használható programok tekintetében. A gombok link célpontja továbbra is az RSS csatornákra mutat, így vágólapra másolással, vagy más tabon illetve ablakban történő megnyitással könnyen előcsalogatható.
 
1

Koszonom

kmm · 2004. Jún. 28. (H), 08.14
Megint csak a profizmus!
:D

--
üdv: kmm...
2

Nyitottak vagyunk

Hojtsy Gábor · 2004. Jún. 28. (H), 16.38
Várunk különben újabb javaslatok arra, hogy mit kellene még javítani, átalakítani, hozzátenni, hogy jobb legyen az oldal. Javaslatok minden szinten jöhetnek.