ugrás a tartalomhoz

Hírlevelek és webhely térkép a Weblaboron

Hojtsy Gábor · 2004. Május. 20. (Cs), 16.45
Legutóbbi szavazásunkban arra kérdeztünk rá, hogy milyen hírlevélre lenne webhelyünk olvasóinak szüksége. Kiderült, hogy sokan gondolják azt, hogy az RSS szolgáltatás elegendő, de komoly érdeklődés mutatkozott a napi és heti hírlevelek iránt is, különösen a szöveges formátumot illetően. Ezekhez kapcsolódik két újdonságunk.

Az első az RSS kedvelőinek lehet érdekes, hiszen új webhely térképünk nemcsak a Weblabor oldalak között segíti az eligazodást, hanem linkeket ad az egyes területek RSS csatornáira is. A cikk és hírrovatoknál, fórumokban és a link csoportok oldalain továbbra is megjelenik az oda tartozó RSS csatorna linkje, így a térképről elindulva az apróbb elemek RSS csatornái is felfedezhetőek.

A szavazók másik felének kedveskedő újdonságunk a napi és heti hírlevelek bevezetése. A többség igényeinek megfelelően szöveges formátumban készülő hírlevelek minden nap hajnalban illetve hétfő hajnalban kerülnek kiküldésre az igénylőknek, értelemszerűen. Feliratkozni Weblabor tagok tudnak a felhasználói adatok szerkesztésére szolgáló oldalon.

Fogadjátok szeretettel, használjátok egészséggel!