ugrás a tartalomhoz

Nyakunkon a PHP RoadShow első állomása

Hojtsy Gábor · 2004. Május. 18. (K), 18.17
Ki hitte volna, hogy ebből a kósza ötletből is valóság lesz? Karóczkai Krisztián mindenképpen így gondolta, aki áldozatos munkájával igen rövid idő alatt gyűjtötte össze az Első PHP RoadShow előadóit, támogatóit, és talált megfelelő helyet a rendezvénynek. Pontosan két évvel és két hónappal az első PHP Konferencia után tehát megrendezésre kerül az első PHP RoadShow Dunaújvárosban.

Az új rendezvény kapcsán a phpconf.hu főoldala már a RoadShow információs lapjára küldi a látogatót, melyen részletes megközelítési segítséget is kaphatnak az érdeklődők. A május 29-ére kiírt programban a portálok kialakításának szerteágazó kérdéseiről előadást tart Nagy Zoltán, később pedig a főszervező Karóczkai Krisztián is a pódiumra lép. Rajtuk kívül szerepet kapott a PHP konferenciáról ismert Bártházi András, Bóna László Márton, Kovács Zsolt, Mocsnik Norbert és Hojtsy Gábor is, akik vagy a konferencián tartott előadásukat viszik a rendezvényre, vagy új előadással készülnek a konferencián lefedetthez hasonló témában. A rendezvény lebonyolításában segédkezik Palócz István is.

A Dunaújvárosi Főiskola által biztosított előadóterem természeténél fogva korlátozott befogadóképességű, ezért azt javasoljuk az érdeklődőknek, hogy mielőbb jelezzék részvételi szándékukat a weboldalon.
 
1

Sajnálom, hogy ilyen közeli

Anonymous · 2004. Május. 19. (Sze), 10.11
Sajnálom, hogy ilyen közeli a rendezvény idopontja, talán jobb lett volna már korábban bejelenteni.Ha pedig azért jelentettétek be ilyen késon,mert szervezési gondok voltak,talán jobb lett volna elcsúsztatni a rendezvényt egy két héttel.A weboldalon azért még látszik, hogy nincs teljesen kész, de ez legyen a legkisebb baj.Fotóverseny lesz a RoadShow-n is? Lehet majd vásárolni pólókat?
2

Re: Sajnálom, hogy ilyen közeli

Bártházi András · 2004. Május. 19. (Sze), 10.25
Nem voltak szervezési gondok, csak mindenkinek van ezer dolga, és lassan haladtak a dolgok. :)

Ha most esetleg nem tudnál eljönni, a terveink szerint lesz még roadshow az idén...

-boogie-
3

"Gond egy szál se"

Hojtsy Gábor · 2004. Május. 19. (Sze), 10.33
Gond nincs, és nem is volt, egyszerűen rövid idő alatt kellett Krisztiánnak a rendezvényt összeraknia, hiszen az idei konferencia után kezdődött csak el a RoadShow szervezése. Ez a rövid idő pedig nem kis kihívást jelent. Én úgy látom, hogy ez egyáltalán nem fog negatívan érződni, sőt! Különben nem kell csüggedni, ahogy András is mondta, várhatóak újabb RoadShow állomások az ország más részein is. Különösen, ha jelentkeznek nálunk lelkes szervezőjelöltek :)