ugrás a tartalomhoz

Weblabor találkozó - beszámoló

Bártházi András · 2004. Május. 15. (Szo), 11.49
5 éves évfordulónk alkalmából egy rendkívül sikeresnek mondható találkozót tartottunk. Volt csevej, móka, kacagás, torta, sör. Azt hiszem, mindannyiunk nevében elmondhatom: jól éreztük magunkat. Olvassátok színes-szagos-képes beszámolónkat!

A torta - még egyben

Készültünk a találkozóra rendesen: ötéves évfordulónkat méltó módon egy tortával szerettük volna megünnepelni. Természetesen, hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog, sikerült otthon hagynom (nem minden nap visz magával az ember egy tortát a munkahelyére, na). Szóval a találkozó előtt még haza kellett ugranom, így egy kicsit késve, és az eső által kicsit ázottan érkeztem meg. Viszont a csodálatos Weblabor logóval díszített torta sikeresen és épségben megérkezett a rendezvényre...

A torta előtt még páran elfogyasztottuk vacsoránkat az étteremben, majd rátértünk a desszertre. Lásd mellékelt képek. A végén én már egy kicsit rosszul voltam a marcipán és ananász tömény édességétől... De ennyit a gasztronómiáról.

PP csak a találkozó elején tudott részt venni, ami sajnáltunk is meg nem is, ugyanis így több torta jutott nekünk. A maradék tortából többen is vittünk haza, bizonyságul, hogy tényleg egy Weblabor találkozón voltunk, és nem nőztünk vagy csak egyszerűen buliztunk valahol.

A többiek, Koka, Goba, Felho, KGYT, KMM, Lay, Sajt és jómagam, kötetlenül társalogtunk az egyetemi vizsgáktól kezdve Goba amszterdami útján keresztül a Weblabor jövőéig, sőt szakmai trükköket is megosztottunk egymással. Körülbelül a találkozó felénél csatlakozott LacKac is (róla és rólam sajnos nincs fotó - ez kimaradt a nagy vígasságban).

A vendéglő este tíz órakor becsukta kapuit, így viszonylag korán el kellett hagynunk a terepet. Ezzel egy időpontban azonban megjelent Felho cikke az oldalon, amit ajánlok mindenki figyelmébe...

Koka, PP, Goba, Felho, KGYT

Goba szeletel, Lay, Felho, KGYT

A szép logónak annyi...

Az első szelet

A második szelet

Koka, Goba, Lay, Felho, Sajt, KGYT, KMM

Tisza cipő forever

KGYT, Lay, KMM

 
 
1

..

kmm · 2004. Május. 16. (V), 17.42
:DD
jok lettek a kepek!

--
üdv: kmm...
2

Re: ..

Bártházi András · 2004. Május. 16. (V), 18.22
Jaja. A bátyád kitett magáért, de egy képen sikerült normális állapotában elkapnom... ;)

-boogie-
3

az elso szelet

Anonymous · 2004. Május. 16. (V), 21.16
ki kapta az elso szeletet? :)
4

Re: az elso szelet

Bártházi András · 2004. Május. 17. (H), 09.34
Teljesen demokratikusan, aki hozta a tortát. :)

-boogie-