ugrás a tartalomhoz

Öt éves lett a Weblabor

Hojtsy Gábor · 2004. Május. 9. (V), 22.48
Bár András már megpendítette korábban a jó hírt - hiszen nem lehetett sokáig halogatni a találkozóra felhívó hír megjelentetését - szeretném hivatalosan is bejelenteni, hogy immár ötödik éves lett a Weblabor! Az 1999-ben indult webhely sokmindent megélt, a PHPInfóval történt egyesüléssel és később az új portálrendszerünkre váltással sikerült jelentős előrelépéseket elérnünk. Teljes szinkronban lévén a PHPInfó éppen három éves lenne. Nade mit tartogat a következő ünnepi hét számunkra, és olvasóink számára?

Csalogató bevezetőm után be kell valljam, hogy a részletek csak folyamatosan fognak kiderülni, hogy még nagyobb meglepetéseket okozhassunk.

Képeslapküldő akció

Amit már most elárulhatok, az tulajdonképpen inkább egy kérés. Arra szeretnénk felkérni minden elégedett olvasónkat, hogy lakhelyéről vagy jelenlegi tartózkodási helyéről lepjen meg bennünket egy hagyományos, megfogható, papír alapú képeslappal. Igazán kíváncsiak vagyunk, hogy hányan vannak, akik úgy érzik, hogy webhelyünk ennyire fontos számukra. Az is furdalja az oldalunkat, hogy merre olvasnak bennünket az ország területén és azon túl. Szerver naplónk sokat elmond, de keveset jelent az embereket tekintve, a logokon keresztül nem tudunk közvetlenebb kapcsolatot kialakítani olvasóinkkal.

Amennyiben olyan településen élsz, ahol helyi képeslap nem elérhető, szívesen fogadjuk saját kreációd is, vagy egy közeli hely képeslapját. A lapokat postacímünkre várjuk (mely a PHP konferenciák helyszíne is volt).

Linkelj webhelyünkre

Az évforduló alkalmából készült két mini banner, mely a blogokon, és sok kedvenc oldalt felvonultató webhelyeken gyakran megjelenő típusú reklámok jegyeit követi. A két mini reklámcsík elérhető a Rólunk oldalon. Ezeket célszerűen lementve, saját webhelyed tárterületére másolva linkelhetsz a Weblaborra.

Találkozó nem elfelejtendő

A csütörtök esti találkozóra természetesen továbbra is szívesen látjuk minden régi és új olvasónkat egyaránt. A találkozó mindannyiunk számára jó lehetőség, hogy (jobban) megismerhessük egymást, és nem utolsósorban ünnepeljünk.

További részletek

Ezen hír publikálása után derült fény a további meglepetésekre, az ünnepi héten minden nap megjelenő cikkekre, a találkozó meglepetés tortájára, és az ünnepi hét végén elindított új blogmark szolgáltatásra.
 
1

kepeslap

kmm · 2004. Május. 10. (H), 06.22
Hadd ne kudjek irl kepeslapot, azt sem tudom, hogy kell olyat :D
nem kuldtem mar vagy 10 eve tuti...
de ha _nagyon_ szeretnetek ( egtek a vagytol :P ) majd keresek valami postat es kuldok... ( Bar kivancsi lennek ennek az apropojara )

--
üdv: kmm...
2

Mi a kérdés?

Hojtsy Gábor · 2004. Május. 10. (H), 11.20
Nem teljesen látom, hogy mit lenne szükséges még megmagyaráznunk.
3

Re: kepeslap

Bártházi András · 2004. Május. 10. (H), 13.33
Igen, égünk a vágytól! :)

-boogie-
4

Boldog szülinapot!!!!

T.G · 2004. Május. 10. (H), 14.47
:)
5

Gratulalok! Sztanko Demete

Anonymous · 2004. Szep. 12. (V), 11.39
Gratulalok!

Sztanko Demeter
(dimi.sarok.org)