ugrás a tartalomhoz

Megjelent a Xaraya 0.9.7.0

Hojtsy Gábor · 2004. Jan. 4. (V), 12.31
A korábbi PostNuke alapító fejlesztők által két éve útjára indított Xaraya tartalomkezelő rendszer most már az 1.0-hoz vezető finisbe érkezett a 0.9.7.0-ás kiadással. A december végi kiadás idején olvasóink már valószínűleg a beiglikben gondolkodtak, ezért gyakorlati hasznát inkább csak most, a mindennapok folytatásával vehetik...

A fejlesztők elképzelése szerint a tervezett február végi 1.0-ás megjelenésig már csak két köztes bétát fognak kiadni, így jelenleg stabilizálás és teljesítmény javítás folyik. A változások listája szerint főleg hibajavítások kerültek ebbe a verzióba.

Úgy tűnik, hogy PostNuke felhasználóknak a Xaraya az egyetlen rendszer, mely könnyű átlépési lehetőséget nyújt, ugyanakkor sokkal fejlettebb és kevesebb hibával bíró megvalósítással rendelkezik, ezért érdemes lehet már most kipróbálni, felkészülve a végleges kiadásra. Az első lépésekben mindeképpen sokat segíthet a postnuke.labs.ro oldalon megjelent rövid bemutató, mely ugyan nem a legújabb verzióhoz készült, de ettől függetlenül aktuálisnak tekinthető.
 
1

Re: Megjelent a Xaraya 0.9.7.0

Granc Róbert · 2004. Jan. 4. (V), 23.55
Az MD-Pro-val van valakinek tapasztalata?

Állításuk szerint kb. 90%-ban tudja használni a PostNuke modulokat, illetve az AutoTheme témákat...

Robi