ugrás a tartalomhoz

Mit tehetünk, ha hirtelen nem elérhető az Internet?

Hojtsy Gábor · 2003. Nov. 29. (Szo), 09.17
A "The Toque Entertainment" oldalán jelent meg a napokban tíz hasznos tanács, hogy mégis mit tehetünk, ha hirtelen elérhetetlenné válik a világháló. Bár a tanácsokat amerikai állampolgárok számára szabták testre, tanulhatunk belőlük. Az egyik tanács például így kezdődik: Az Internet előtti időkben az emberek "könyv" és "magazin" nevű nyomtatott formátumú irományokat olvastak, hogy múlassák az időt. Néhány elektronikus könyv is elérhető nyomtatott formában. Ezek rövid távon megoldást jelenthetnek, amíg az áramellátás és/vagy a szélessávú kapcsolat helyreáll.

A tanácsok között olyan extrém javaslatok is szerepelnek, mint például a szabad levegőre merészkedés, mely a naphoz nem szokott bőr számára amúgy ártalmas is lehet. Az egyéb lehetőségek között megjelenik például a barátnővel illetve feleséggel történő beszélgetés is:

A barátnővel vagy feleséggel történő kommunikáció lehetősége radikálisnak hangzik, de a befektetett idő hosszú távon hasznot hozhat. A kapcsolatotokról történő beszélgetés jól időzített lebonyolításával időt nyerhetsz arra a későbbi időszakra, amikorra az ADSL vagy kábeles kapcsolat újra működőképes lesz.
 
1

Re: Mit tehetünk, ha hirtelen nem elérhető az Internet?

Anonymous · 2003. Dec. 1. (H), 19.31
Azert ez mar kicsit gazos. Ha valaki ennyire kocka, akkor ott mar tenyleg bajok vannak...