ugrás a tartalomhoz

NJSZT-WFSZ verseny harmadik forduló eredményei

Hojtsy Gábor · 2003. Nov. 2. (V), 11.33
Lezárult tartalombeküldő versenyünk harmadik fordulója, melynek kapcsán találkozót tartottunk október 31-én. A megjelentek (Németh Gábor, Koka, BBálint, Tibee, Bártházi András, PP és Goba) részvételével tartottuk meg a sorsolást és eredményhirdetést.

Ebben az időszakban sajnos csak egy cikk érkezett, Simon Istvántól, ezért úgy döntöttünk, hogy megadjuk neki a lehetőséget a sorsolásra előkészített ajándékokból történő választásra (bögre, póló vagy ajándékcsomag). A cikkek díjazott nyerteseiről a szakosztály tagjai még nem döntöttek, ez később kerül kihirdetésre.

A hírek tekintetében kellemesebb helyeztben voltunk. A weblabor szerkesztőinek döntése szerint dzsoni: Elkészült a MySQLdiff magyar fordítása című hírét, és T.G. php dot hu című hírét díjaztuk MySQL pólóval, hiszen mindkettő tulajdonképpen egy a közösségért tett cselekedetről ad hírt, melyet különösen becsülendőnek tartunk.


A hírbeküldők közötti sorsoláson PHP konferencia pólót nyert: Benjamin, bögrét nyert: attlad, ajándékcsomagot nyert: wow és dzsoni. Koka (akit a magyar United Devices pólók előállítójaként és terjesztőjeként is ismerünk) két UD pólót ajánlott fel sorsolásra, így T.G és ene egy-egy UD pólót nyertek.

A nyerteseknek gratulálunk, minden tartalombeküldőnek köszönjük a részvételt! Arra szeretnénk biztatni mindenkit, hogy továbbra is küldjön híreket a fontos vagy érdekes dolgokról, melyekkel napi munkája során találkozik.
 
1

Re: NJSZT-WFSZ verseny harmadik forduló eredményei

Benjamin · 2003. Nov. 3. (H), 10.45
Koszi a polot! :)))) pp valami log a szadbol... :]
2

Re: NJSZT-WFSZ verseny harmadik forduló eredményei

Bártházi András · 2003. Nov. 3. (H), 10.54
Az ottan egy fogpiszkáló kérem, ami kilóg... :)
3

Re: NJSZT-WFSZ verseny harmadik forduló eredményei

pp · 2003. Nov. 4. (K), 09.15
Köszönjük András a tippet.
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy meghírdesem a "Vajon mi lóg ki pp szájából versenyt"

Tippeket beküldési határideje: 2003. december 31.

Fodij: egyik oldalan megragcsalt fogpiszkalo
Tovabbi dijak: 1db fizipez cukorka, Cinimini-s csokipapir
Varjuk a tovabbi felajanlasokat!

az en tippem egy "kojak nyaloka" van a szajaban es az log ki.