ugrás a tartalomhoz

Online webhely-térkép generálás GraphViz-el

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 12. (V), 14.21
A GraphViz nyílt forráskódú gráf rajzoló programhoz készített online webhely-térkép (sitemap) generáló felületet Michael Angeles, melyet az urlgrayhot oldalon tett közzé. A programnak megadhatjuk a webhely faszerkezetét, és minden oldalhoz címet illetve URL-t rendelhetünk. Ezen kívül a színezett megjelenéshez saját színeket adhatunk az oldalakat repzentáló gráf pontoknak.

A webhely-térkép generáló oldalon egy megfelelően formázott szöveges állományt kell fetöltenünk, amely alapján a térkép automatikusan generálható.

A GraphViz az AT&T Labs nyílt forráskódú terméke, valójában sitemap generálásnál jóval többre képes, ezért akik automatizált gráf rajzolást igényelnek valamilyen feladathoz, azok mindenképpen jegyezzék fel a GraphViz oldal címét.
 
1

Re: Online webhely-térkép generálás GraphViz-el

jabba · 2003. Okt. 14. (K), 17.38
Ez jo dolog amit a srac keszitett, csak kar hogy a forraskod nem elerheto (vagy csak en nem lattam?). Nekem on-the-fly modon kellene sitemap-et generalnom, s ahhoz nem jo ez a feltoltosdi :(
2

Re: Online webhely-térkép generálás GraphViz-el

jabba · 2003. Okt. 15. (Sze), 16.06
Tegnap irtam a sracnak, hogy tetszik amit csinalt, es jo lenne ha elerhetove tenne a forrast is. Erre ma visszairt, hogy GPL-esitette :))) Mi ez, ha nem a nyilt forraskod teljes sikere? :)