ugrás a tartalomhoz

Mozilla hírlevél

Bártházi András · 2003. Szep. 3. (Sze), 10.34
A Mozilla Marketing Levelezőlistáján egy hónapja merült fel egy hírlevél indításának lehetősége. Egy havi előkészítő munkának köszönhetően a tegnapi nap kiküldésre került a "Mozilla Links Hírlevél" első száma.

A Mozilla Links Hírlevél egy ezentúl két hetente megjelenő publikáció, mely hírt ad a Mozilla szabad forrású projektről, a Mozilla Alapítványról, más Mozilla független projektekről, marketingről és valójában mindenről, ami kapcsolatos a Mozilla projekttel.

Az hírlevél állandó rovatoknak ad helyet:

A "Better Mozilla" tippeket ad az új és a régi felhasználóknak egyaránt, akik szeretnék minél jobban kihasználni a Mozilla termékekben rejlő lehetőségeket. A Mozilla kiterjesztések, témák, bővítmények szintén jobbá teszik a böngésződ, ezek is itt kapnak helyet.

A "News" egy rövid összefoglalót nyújt a Mozilla közösséggel kapcsolatos eseményekről, a MozillaZine hírei alapján.

A "Mozilla Insider" rovatban Alex Bishop, a heti státuszjelentés aktív szerzője nyújt betekintést a legfrissebb Mozilla projekttel kapcsolatos célokról, döntésekről.

A "Mozilla Projets" rovatot David Boswell szerkeszti, aki egyike a felbecsülhetetlen értékű mozdev.org mögött álló srácoknak. Az ő tolmácsolásában a Mozillával kapcsolatos projektek háza táján történtekről olvashatunk.

A "mozdev.org Projet of the Week" rovatot Brian King vezeti. Ha van egy kiváló kiterjesztés, Brian lecsekkolja és tudatja velünk.

Végül a "Poll" rovatban szavazások kerülnek meghirdetésre, ahol te is hallathatot a hangod. A szavazások eredménye a következő számban lesz közzétéve.

Az első szám már meg is jelent, elérhető itt: http://newsletter.mozdev.org/issue001en.txt
További infók: http://newsletter.mozdev.org

Az első szám tartalomjegyzéke:

1. BETTER MOZILLA
- Linky
- Adjust Web Pages Text Size
- Search With Your Favorite Engine From The Location Bar

2. THE NEWS
- Mozilla 1.5 Beta Released
- Mozilla Foundation Donations Now Tax-Deductible
- RJ Tarpley's Coffee Company Launches Range of Mozilla Coffees
- MozillaZine is Five: 1998-2003

3. MOZILLA INSIDER

4. MOZILLA PROJECTS: Download Statusbar and Independent Status Reports

5. MOZILLA LINKS POLL: Favorite Mozilla Products

6. CONTACT INFO
 
1

Re: Mozilla hírlevél

Anonymous · 2003. Szep. 4. (Cs), 13.03
Egész jó témák (tippek) vannak ebben a hírlevélben. Én most próbáltam ki a Tabbrowser Extension-t Firebird alatt, hát nem semmi, amit a tagokkal lehet bűvészkedni!