ugrás a tartalomhoz

Beszámoló a Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztály Közgyűléséről

Tibee · 2003. Jún. 24. (K), 08.52
Mint már korábban hírül adtuk, az NJSZT Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya 2003. június 20-án, 17:30 órakor tartotta Tisztújító Közgyűlését. Az ülést Palócz István Ügyvezető Elnök nyitotta meg.

A Közgyűlés célja - mint neve is utalt rá - elsősorban a tisztújítás lett volna, de sajnos az estébe nyúló eszmecsere során erre már nem maradt idő. Az első, és egyben utolsó megvalósult napirendi pont a Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztály Alapszabályának elfogadása volt.

A figyelmes olvasó biztosan észrevette, hogy a korábbi hírben, melyben a közgyűlésre invitáltuk az érdeklődőket, még Web Alkalmazások Fejlesztése Szakosztály szerepelt a címben. Nem elírás, a Szakosztály hivatalos neve a tagok megegyezése szerint tehát: Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztály (WFSZ), angolul: Web Application Development Division (WADD)

Az elfogadott Alapszabály, melyet hamarosan közzé teszünk, tartalmazza a WFSZ tevékenységét, céljait a jövőre nézve, valamint tisztázza a Szakosztály szervezeti felépítését.

Mivel a tisztségviselők (elnök és titkár) megválasztására a Közgyűlésen nem maradt idő, a tisztújításra és a többi tervezett napirendi pont megtárgyalására a Szakosztály zárt levelezőlistáján kerül majd sor.