ugrás a tartalomhoz

Újabb tartalomkezelő rendszer/keret: PHPseagull

Granc Róbert · 2003. Május. 22. (Cs), 11.09
"A PHPseagull (seagull: sirály) nagyon sirály :) rendszer lesz" írtam volna legszívesebben, de ez azért nem igazán illik a profilunkba. Vagy igen?
Demian, a PHPkitchen szerkesztője fejleszti már egy ideje a jelenleg 0.1.3-as verziójú, azaz még sok mindenben fejlesztendő rendszert. A PHPseagull rendszer számtalan alapvető funkció megvalósításával segíti a fejlesztőket, mint például a felhasználók és csoportok kezelése és azonosítása, a sablonok kezelése, a munkafolyamatok, a gyors alkalmazásfejlesztés, tartalomkezelés, dokumentumkezelés, üzenetkezelés, hibakezelés, stb.
A PHPseagull szinte teljes egészében a PEAR különböző könyvtárait használja: a DB_DataObject, a HTML_Quickform, a HTML_TreeMenu, a DB, a DB_Pager, a HTML_Template_Flexy, a PHPdocumentor, a Validate és a Benchmark osztályokat.
Bővebb információk és letöltés: http://www.phpkitchen.com/phpseagull/
 
1

Re: Újabb tartalomkezelő rendszer/keret: PHPseagull

Hojtsy Gábor · 2003. Május. 22. (Cs), 20.00
Most bárki mondhatja, hogy már megint egy keretrendszer, 'naés?'. Én azért örülök mégis ennek a keretrendszernek, mert a PEAR sokoldalúságát, és aktív feladatra készségét kiválóan prezentálja. Remélem ennek kapcsán sokan megismerkednek majd a PEAR kellemes kódjaival (pl. HTML_TreeMenu :).