ugrás a tartalomhoz

Junior webfejlesztőt keresek UK bázisú IT startuphoz

rikruter · 2017. Már. 31. (P), 00.04
- Érdekel a webfejlesztés és van már van tapasztalatod JavaScripttel (ES5, ES6) és/vagy HTML/CSS-sel?
- Mindemellett erős OOP ismeretekkel rendelkezel és az MS SQL-t sem itt látod először?
- Ha tanulsz még, akkor iskola mellett is vállalható lenne a heti 35-40 óra? (ha egyes napokon korábban el kell menned, mert óráid, vizsgáid vannak, megoldható)
- Nem félsz megszólalni angolul? (nem kell akadémai szinten beszélned, de középfokon legyen aktív)

Ha mindez nagyjából igaz rád, akkor olvasd tovább, mert lehet, hogy ez az állás pont Neked szól.

Ha megvannak fenti alapok, a többire ezekre már megtanítanak (ha már vannak ismereteid, az csak előnyt jelenthet):

- .NET/C#/MVC
- Cloud Computing megoldások, pl. Amazon Web Services
- JavaScript keretrendszerek (Angular JS, React)

Feladatod:
- Foglalkozhatsz a cég ügyfeleknek szóló cloud alapú webportáljának vagy az ehhez kapcsolodó data collection platfrom fejlesztésével – most mindkét csapatba várnak pályakezdőket!
- Új funkciók tervezésében, bevezetésében és tesztelésében való részvétel
- A rendszer problémamentes működésének biztosítása, felmerülő problémák megoldása
- Rengeteg tanulás, mind technológia, mint soft skillek tekintetében (lehetőséged lesz a senior fejlesztőkkel, product ownerekkel és a cégvezetőkkel is együttműködni)

Mi mindent ajánanak még?
- A cég komoly elemzéseket és kutatásokat végez gépi tanulás és mesterséges intelligencia területén, és ennek Te is a részese lehetsz.
- Fő területük: reklámok hatásának vizsgálata az érzelmeinkre. Teszik ezt tradícionálisnak egyáltalán nem mondható módszerekkel.
- Startup környezet, annak minden előnyével! Ezek közül néhány: kis csapatok, családias – ugyanakkor nemzetközi - légkör, laza kollégák, rugalmas munkaidő és korlátlan éves szabadság.
- A versenyképes fizetés mellett olyan juttatások is várnak rád, mint elkülönített budget a szakmai fejlődésedre. Amellett, hogy munka közben is rengeteget tudsz majd fejlődni, teljesítményed alapján olyan tréningeken, képzéseken vehetsz részt, amiken csak szeretnél!
- Támogató nemzetközi vezetői gárda, akik hosszú távon számítanak a munkavállalókra. Ezért fektetnek szakmai fejlődésükbe, megadják a munkához szükséges eszközöket és szívesen meghívnak mindenkit sörözni, ha Budapestre látogatnak.

Munkavégzés helye: Budapest

Ha érdekesnek találod a lehetőséget, írj rám LinekdIn-en vagy e-mailben (szilvia.szamel##kukac##gmail.com) és megbeszéljük a részleteket.