ugrás a tartalomhoz

Invalidsag,nade ennyire?

Hegi · 2004. Dec. 12. (V), 19.31
Megneztem axelero uj oldalat az Axer.hu-t,mer olvastam rola es kivancsisagomban beleneztem a forraskodba,hatha az index.hu-hoz hasonlo meglepetest talalok benne,de sajnos pont az ellenkezoje fogadott.A validator HTML 4.01 eseten 93 hibat dobott ki,ugyanis meg DOCTYPE deklaracio sem talalhato meg az oldalon.Nektek mi a velemenyetek errol hogy az Axelero(es ugyebar az Origo) oldalain ennyire nem veszik figyelembe a validsagot?
 
1

RE:Invalidsag,nade ennyire?

Anonymous · 2004. Dec. 12. (V), 22.28
Számomra többet jelent az, hogy helyesen jelenik meg minél több böngészőben....
Sajnos a szabványokat sem mindegyik ugyanúgy támogatja, ez így volt és így is fog maradni.
2

Hat szerintem nem

Hegi · 2004. Dec. 12. (V), 22.47
Na igen,sajnos vannak extrem esetek,ahol a validsagot fel kell aldozni.De nezd meg a forrast,itt nem errol beszelunk.Mellesleg a legtobb esetben lehet(sot ugymondom kell is) valid kodot irni minden bongeszore.Amit te mondassz,az nagyon extrem eset.Es mellesleg azert ezeket is az IE okozza.

//Hegi
3

mistral

Cadeyrn · 2004. Dec. 13. (H), 10.35
Üdv!

Nekem a kedvencem a Mistral teljes árlistája, ami nemes egyszerűséggel pár percre kinyírja a firefoxot :)
mindössze 3164 hibát jelez rajta a validator ;)
http://www.mistral.hu/arlista_kozos.php?id_shop=7
illetve
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.mistral.hu%2Farlista_kozos.php%3Fid_shop%3D7
4

...arról van szó

Anonymous · 2004. Dec. 13. (H), 11.48
hogy mivel ennek a sitenak a kivitelezése zsíros és TUTI biznic a végeredménytől függetlenül, tesznek arra, hogy normális legyen.

Tapasztalataim az axeles "projecmanager" p.csákkal és egyebekkel lehangolóak. Remek fizu, no ész, csak a nyavajgás, hozzáértés semmi.
5

Nagy cegek,kis odafigyeles

Hegi · 2004. Dec. 13. (H), 15.44
Nos,mint fentebb irtam nem csak errol a site-rol van szo,azert ezt hoztam peldanak,mert ez uj,ezert joggal feltetelezi az ember hogy ha ujjitanak,azt itt teszik.Az Origon asszem 600koruli hibaertek van.

Egyet ertek ebben,hogy hiaba a nagy ceg,a nagy manager,egyaltalan nem forditanak idot a validsagra.Nos viszont az az elgondolkodtato,hogyha az Origo aloldalait megnezitek akkor mien cegek a fejlesztok, -errol mar volt szo itt a weblaboron,valami kormany oldal kapcsan,melyre mar nem emlexek sajna- peldakent emlitenem ki a Kirowsky-t es a Bigfish-t,melyek ugye rendesen kapnak elismereseket.

//Hegi
6

veszoparipa

Jano · 2004. Dec. 14. (K), 13.53
Nekem az Origo mar regota vesszoparipam.
Igy errol most nem is irnek itt tobbet...