ugrás a tartalomhoz

Drupal Swftools modul telepítés és beállítás

aba · 2007. Nov. 28. (Sze), 11.18
Sziasztok!
Ha valaki tud kérem segítsen megtalálni, hogy mi a hiba.
Feltelepítettem a Drupal 5-ös változatát és a magyar modulját is. Az swftools 5.x-1.1 modult szeretném beüzemelni.
Követtem a http://theartlab.net/podcast/drupal-school SWTools oktató videót (igaz az angol tudásom még nem az igazi). Szerintem mindent ugyanúgy csináltam.
Az eredmény:
Ha swf-et csatolok, akkor nem jelenik meg a Media Player csak kihagyja a filmnek a helyét (fehér üres rész), alatta pedig az swf neve. Ha erre rákattintok, akkor egy új ablakban lejátsza a filmet, de kép méretben és Flash Media Player nélkül.
Viszont ha képet csatolok, akkor beilleszti az üres Media Playert, alatta a kép neve. Ha a névre kattintok, akkor egy új ablakban megjelenik a kép, ahogy kell.
Segítségeteket előre is köszönöm.
 
1

Media Player elérési út

Poetro · 2007. Nov. 28. (Sze), 20.46
Nem lehet, hogy a Media Player elérési útja sántít? Mert úgy tűnik, hogy valami miatt nem akarja megjeleniteni. Lehet hogy rossz helyre lett másolva, vagy a beállításokban nem megfelelő elérési út van megadva.
2

Elérési út hibakeresés

aba · 2007. Nov. 28. (Sze), 23.57
Köszönöm a választ.
A Media Playert oda másoltam, ahol a videó szerint lennie kell: site/all/modules/swftools/shared/flash_media_player. És az az érdekes, hogy kép csatolásnál megjeleníti a Media Playert, csak ha swf-et csatolok akkor nem. Pont fordítva kellene, hogy jpg-nél nem swf-nél igen. Úgyhogy abban igazad van, hogy valamit valahol rosszul adtam meg. De hol keressem a hibát a Drupal beállításban?