ugrás a tartalomhoz

HELP!!! Újratöltödö oldal !!!

farkinca · 2003. Nov. 4. (K), 01.27
Sziasztok! WinXp, MySql, Apache, Php 4.3.3 a konfigom, a problémám pedig az hogy amikor egy popup ablakba generálok egy pdf dokumentumot és azt elmentem egy fájlba, akkor 2 fájl jön létre az egy helyett, noha nem töltetem újra az oldalt. Van valakinek fogalma arról, hogy miröl van szó, mert ez már kezd megörjíteni ! :mad: :mad: Köszi a segítséget ! Farkinca :(
 
1

Re: HELP!!! Újratöltödö oldal !!!

Bártházi András · 2003. Nov. 4. (K), 14.37
Pontosan milyen file-ok jönnek létre, mi a nevük, mi a tartalmuk, mi a méretük, illetve mi lenne a helyes szerinted?
2

Re: HELP!!! Újratöltödö oldal !!!

farkinca · 2003. Nov. 5. (Sze), 00.55
Köszi az érdeklödést, de közben sikerült rájönnöm a hiba okára ! :D
PDF doksikat kell generálnom és egymás után akartam elmenteni és kitenni a böngészöbe a kész PDF fájlt és ez generálta a reload effektust, amely azért volt baj mert a doksi logjában és a könyvtárban is 2-szer jelent meg a fájl.Javítva ! :D Köszi a segítséget !
Apropó, láttam hogy hol dolgozol és az lenne a kérdésem, hogy érdelkel-e benneteket a közeljövöben elkészülö applikációm, melynek a paraméterei a következök :
Egy skinnelhetö, több nyelvü, moduláris felépítésü portál rendszerbe ágyazott human resource, amely a dolgozók általános adatai mellett , kezeli a szabadságokat, betegállományokat, késéseket, túlórákat, beosztás változásokat. Heti és havi beosztásokat lehet tervezni egy grafikus naptáron. A jelentéseket PDF-be generálódnak.Ehhez csatlakozik az Irattár, publikus és magán részleggel, amelyekben a doksikban korlátlan számban lehetnek fájlok. Doksikhoz és fájlokhoz logfájl, a doksikhoz még verziókövetés tartozik. Itt is lehet PDF-et készíteni a dokumentumokról.Az egész rendszer PHP, MYSQL, APACHE alatt fut XP-én, notebookon megtekinthetö. Eladásra vagy referenciának szánom, ha érdekelne, akkor a 06 70 3155581 tsz. elérhetö vagyok !
Köszi, hali

Farkinca
3

Re: HELP!!! Újratöltödö oldal !!!

Bártházi András · 2003. Nov. 5. (Sze), 08.15
Engem nem érdekel.