ugrás a tartalomhoz

Drupal csoportok

lazly · 2007. Ápr. 30. (H), 11.07
Sziasztok!

Az alabbira lenne szuksegem, talpraesetnek tartom magam de kezd tulnoni rajtam a problema. Kerlek juttassatok el modulneveket melyeket eleg kovacsolas utan ezek a munkakra betudok fogni.

- Csoportok letrehozasa, sajat contentekkel, minden user egy vagy tobb csoportba tartozik, fooldalan lathatoa csporotok tartalmai... melyekhez csak a tagjaik ferhetnek hozza... illetve nyilvan vannak nyilvanos tartalmak is anonym usereknek
- Konkret userek kijelolese, akiknek kulon jogokat adhatok (pl xy irhat a z csoportba tartalmat, es szerkeszthet is a z csoportba tartozo tartalmat)

Ha jol tudom az OGre van szuksegem, de meg nem latom at rendessen, hogy smint (bar csak alap OGt raktam fel)... pl minden mar letezo tartalom fole rakott egy szoveget hogy ez ilyen olyan csoport es csatlakozok-e hozza. Es azt se tudtam megoldani, hogy mint admin elolre definialjam a csoportokat es tagjaikat.

Koszonom segitsegeteket!!! Udv, Lazly
 
1

Forum Access

Nagy Gusztáv · 2007. Ápr. 30. (H), 20.49
modult használom hasonló szituációban. Ezzel fórum kategóriákat és csoportokat lehet összerendelni.
2

forum modul off

lazly · 2007. Május. 2. (Sze), 14.21
Szia!

Az oldalon nem lesz forum, es nevebol itelve gondolom elofeltetele a forum modul bekapcsolasa. Ezt nem szeretnem, igy is eleg osszetett es sokretu lesz szegeny.

Udv!