ugrás a tartalomhoz

HTML oldalra beléptető kódot keresek

Anonymous · 2006. Dec. 19. (K), 18.07
Sziasztok kedves forumozok! Az lenne a kérésem aki tud nekem segiteni hogy tudnám levédeni html honlapom jelszavas beléptetövel? Kezdö vagyok s php nem ismerem sajnos!aki tudna egyszerü megoldást ajánlani mutatni kérem jelezzen ! köszönöm csaba34##kukac##gmail.com cimre! köszönöm segitségeteket ! kellemes ünnepeket mindenkinek! Csaba
 
1

az alapvető szabályok

Gal Kristof · 2006. Dec. 19. (K), 20.17
a következők:

- egy fórum azért fórum, hogy ott legyenek a válaszok, hogy más is láthassa
- próbálj meg helyesen írni a mi kedvünkért, ha te le is sz**od ezt
- előbb próbálj saját erőből zöldágra vergődni, ne azonnal kérdezz

olyan varázsmegoldás nincs erre, amilyenre szerintem te vágysz. javaslom, hogy nézz körül a google többezer találata között. angolul töméntelen sok tipp van, de magyarul is találhatsz, ha nem erősséged az angol.
2

Irtam egyet

janoszen · 2006. Dec. 20. (Sze), 00.20
Üdv!

Irtam egyet, letöltheted: http://janoszen.hu/letoltes/

A 401.html a hibaoldal, az auth.php az azonosító fájl, a pwds.ini pedig a jelszavakat tárolja MD5-ölve.

A megvédendő oldalon beleteszed ezt:

<?php require_once("auth.php"); ?>
és átírod a filenevet .php végűre. Ha valamit nem értesz, használd a keresőt. Nem érek rá vele foglalkozni, csak még itt volt a lemezen. És tanulj meg normális hozzászólást írni.
3

Attó függ ...

Max Logan · 2006. Dec. 20. (Sze), 10.27
... milyen védelem kell. Ha nem kell session kezelés, akkor proclub megoldása jó. Ha kell biztonságos session kezelés, tehát egy komplett login rendszert akarsz az oldalhoz illeszteni, akkor olvasd el ezt a cikket és ez alapján írd meg magadnak. Értelmeztem lépésről lépésre, hogy mi van a cikkben és úgy felépítettem a login rendszert. Ehhez még hozzávettem a biztonságosabb jelszótárolást. Még hiányzik a rendszeremből az első cikkben említett időkorlát dolog, de egyelőre még elég béta állapotban leledzik az oldal amihez írtam a login-t ezért ezt majd csak később írom meg.

Az ne legyen kifogás, hogy kezdő vagy. Én sem vagyok még profi, messze sem. De kellett a login rendszer, ezért nekifeküdtem a cikknek. Jó néhányszor átolvastam mire a logikát megértettem és voltak olyan dolgok amik elsőre kínaian hatottak, de vettem a fáradságot és utánanéztem a dolgoknak.

Általános szemlélet, hogy először próbáljál meg saját magadtól összehozni vmit és ha nagyon elakadtál akkor kérdezz (a körülmények pontos leírása fontos, esetleg részlet a forráskódból). De ne másoktól várd, hogy megírják helyetted az adott dolgot. Azért van a fórum, hogy segítsünk egymásnak, de ehhez látnia kell a segítőkész embereknek, hogy próbálkozol. Én mindig megpróbálom egyedül megoldani az adott feladatot, informálódni a tmával kapcsolatban. Ha tényleg nagyon elakadtam csak akkor kérdezek. Van több olyan ember, akitől simán tudok informálódni, mert elég jók a php-ben, de inkább magamtól próbálom megoldani a helyzetet.