ugrás a tartalomhoz

Webdesign fórumhoz aktív résztvevőket keresek

passatgt · 2006. Okt. 2. (H), 22.10
Hali!
Csináltam egy fórumot,ami főként a webdesignról szól.Vannak tutorialok is,és tervezem, hogy design készítő versenyek is lennének.Légyszíves aki ráér nézze meg,esetleg írjon tutorialt,képeket rakjon a galériába stb...És moderátorokat is szívesen keresnék.Tárhely egyenlőre még az extra,de ha forgalmas lesz,akkor természetesen veszek domaint és hostot is.
Ha esetleg reklámnak hangzott volna,akkor valaki törölje a témát, bár szerintem témába vág

http://wdforum.extra.hu/
 
1

Szerintem neked kellene kezdeni

Nagy Gusztáv · 2006. Okt. 3. (K), 09.23
a tartalom feltöltését. Ne másoktól várd a tartalom készítést, amíg te nem teszel le valamit az asztalra.
2

Tartalom

passatgt · 2006. Okt. 3. (K), 14.13
Ma kezdem el frissíteni a lapot, tutorialok, témák minden lesz, és elindítok egy versenyt is.
5

Te írod vagy koppintod?

Jano · 2006. Okt. 3. (K), 17.24
Tutorialokat te írod, vagy máshonnan veszed át?
3

lenne rá igény?

Marcell · 2006. Okt. 3. (K), 15.47
Lehet, hogy nem leszek népszerű, de feltennék pár kérdést. Felraksz egy Invision Power Board-ot, egy lopott skinnel és azt hiszed özönölni fog a grafikus nép az extra.hu-s tárhelyre? Hát komolyan mondom, irigylem az optimizmusod :)

Egy design fórumtól én mondjuk alapból elvárnám, hogy egyedi, 'designos' kinézettel rendelkezzen. De ez talán a legkisebb kérdés.

A nagyobb probléma inkább az, hogy valószínűsítem mindenkinek megvannak már a megszokott helyei, ahol megbeszéli ezeket a dolgokat, véleményeztet. Miért godolod, hogy pont hozzád szoknának át? Ez pont olyan, mint a nemrégiben bejelentett bocinevelde - ami hatalmas, elképesztő, zseniális és hajmeresztően új ötlet - tekintve, hogy eddig csak teve, pingvin, yeti, alkoholista meg hősember volt.
elindítok egy versenyt is
Miért, ki vagy Te, hogy versenyt hirdetsz??? Van hozzá elég hozzáértésed, hogy elbíráld, van anyagi forrásod, hogy jutalmazd, van tekintélyed, hogy széles körben elfogadtasd???
4

Nos igen :)

xdragon · 2006. Okt. 3. (K), 16.06
Sziasztok!

Én nem vagyok valami nagy mágus, de azt mondjuk én is elvárnám egy Design oldaltól, vagy fórumtól mind1, hogy legalább kifizetett tárhelyen legyen, saját komoly designnal, illetve, hogy az illetőnek aki üzemelteti, legyen tekintélye, nagyon-nagyon komoly ismerete, mert nagyon kevés egy ilyen portálhoz, még a haladó ismeret is, ide kőkemény professzionális ismeret, kell, és sok-sok év tapasztalata, elismerése. Természetesen ez az én véleményem, és felmerülhet, hogy rosszul látom a dolgokat, akkor elnézést kérek


Köszönöm.
További szép napot!
Üdv.: Xdragon - Szabó Gergő
8

Tárhely

passatgt · 2006. Okt. 3. (K), 18.24
Korábban említettem, hogy azért van kint a reklám,hogy legyen pénz hostra,domainra stb...Én nem rendelkezek professzionális ismeretekkel a design terén,lelkes amatőr inkább,de szeretnék ezzel foglalkozni.Ezért is indítottam a fórumot,hogy aki jobban ért hozzá,az megoszthassa tapasztalatait,segítse a többiek munkáját.
12

Inkább csatlakozz meglevő fórumokhoz

Anonymous · 2006. Okt. 3. (K), 20.59
Szvsz így csak segítesz szétdarabolni a dizájner társadalmat ahelyett, hogy összefogni segítenél. És mint bevallottad, "csak" egy lelkes amatőr vagy, szal nem tudsz olyan kimagaslót nyújtani, hogy a tied legyen A webdizájn portál.

Szerintem, inkább csatlakozz egy nagyobb közösséghez és ott fejtsd ki jótékony hatásodat. Tudom, az nem a tied, nem Te csináltad, de ha ez így működne, akkor ennyi erővel mindenki indíthatna webdizájn fórumot.
13

Nem feltétlenül "A designer"-nek kell müködtetni

Jano · 2006. Okt. 3. (K), 21.36
Ki mondta, hogy egy felkent, elismert stb emberkének kéne ilyen oldalt üzemeltetnie? Közösségépítési ötletek kellenek és katalizáló erő. Igen, ez a nehéz. Fórumot mindenki tud telepíteni, de odacsalogatni és ott tartani embereket már nehezebb. De ehhez nem kell főmuftinak lenni.
14

Világos

Anonymous · 2006. Okt. 4. (Sze), 07.52
Világos, de valamit le kell tegyen az asztalra ahhoz, hogy jöjjön is valaki. Ahhoz nem elég egy Invision és egy másolt skin...
7

Lopott skin

passatgt · 2006. Okt. 3. (K), 18.20
A skin nem lopott,a modd.invizione.com-ról való,ahol teljesen ingyen le tudod szedni.Kisebb módosítások történtek rajta.Én nem igazán találtam olyan fórumot,ami kifejezetten a webdesignról szólna.Mindenhol csak 1-1 topik van róla.

A versenyt nem úgy értem,hogy pénzjutalom lenne,csak aki ráér csinál.
9

inertia.d2.hu

Jano · 2006. Okt. 3. (K), 18.48
inertia.d2.hu ezt ismered? Itt keress szerintem társakat. Ez régebben jó hely volt, aztán eluralkodott a fikázás és flame a fórumban és gazdája inkább becsukta. Most minimál üzemmódbn megy, de vannak páran akik felélesztenék.
10

~átvett

Marcell · 2006. Okt. 3. (K), 19.02
Tudom, hogy nem lopott, de nem is magad készítetted - erre céloztam.
11

skin

passatgt · 2006. Okt. 3. (K), 19.59
A fejléc saját készítésű, és lesz saját téma is,de ipb-hez azért nem egyszerű skint csinálni
6

csendben annyit

toxin · 2006. Okt. 3. (K), 17.52
szeretnék hozzátenni, hogy aki profi-ebből él, azmár nembizots, hogy a szabadidejéban is ezzel szeretne foglalkoznik, én pl. eddig jutottam

http://toxin.hu/tvariant/desingv1_2_3.jpg

(2hónapja) saját lappal, igaz csak blognak és sajátcucc inkubátornak használnám, de ez se lesz kész már sose(pedig minden reggel azzal kelek hogy na ma és már famulusaim is vannak http://www.eden.rutgers.edu/~mdoumi/images/Fun%20pics/holy%20shit%20cute%20bunnies.jpg :)) ), nem baj itt van nekem weblabor :)))

üvd t

ui: pedig nekem még blog modulom is van http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=118100&package_id=154910&release_id=367929
hey 1200 letöltés :)) csak a fenti lapot kéne vágnom
15

Magyar mentalitas rulz :)

Anonymous · 2006. Okt. 4. (Sze), 12.37
Szerintem varhato volt, hogy szetszednek teged, passatgt a forumon :)
Teljesen igaz az, hogy ha mar webdesign forumot szeretnel uzemeltetni eloszor is kellene valami kreativ nev, ami nem tartalmazza mondjuk a web meg a design szot :) Utana kell egy olyan design, amitol leesik az alla mindenkinek.
Azzal nem ertek egyet, hogy ha valaki profi akkor nem irogatna a Te honlapodra, csak teny, hogy mindenkinek megvan a sajat megszokott helye. Masik teny, hogy amikor valaki indit egy hasonlo honlapot eloszor csinal maga 10-20 tutorialt, es ha majd akkor csatlakozik hozza valaki, ha az iromanyok igenyessege, kreativitasa megfogja az illetot.
Szoval roviden, mar most elrontottad a marketingjet a honlpodnak :) es barmennyire vedekezel, csak rosszul tudsz ebbol kijonni. Sok szerencset a forumodhoz. Szerintem kitarto munkaval fogsz tudni odacsalogatni embereket (akik minimum fikazni odajarnak majd :) )
16

tutorial

passatgt · 2006. Okt. 4. (Sze), 15.57
Azért írtam be a lniket,hogy jöjjenek emberek,akik segítenék csinálni a lapot.