ugrás a tartalomhoz

PHP-Nuke az új helyre költöztetve nem menti a blokk változtatásokat

dasky · 2006. Jún. 30. (P), 12.14
Sziasztok!
Van egy kis gondom az új szerveremmel. Eddig egy linux szervert használtam PHP4, MySql, Apache. Most viszont van egy Windows 2003 Web Serverem, PHP5, MySql, IIS6-al. Átköltöztettem egyik PHP-Nuke portálomat, de sajnos nem működik tökéletesen. Hibajelzést nem igazán látok. Hibajelenség:
Létrehozok egy blokkot az oldalon. Ez sima ügy. De ha módosítani szeretném a tartalmát, az már nem megy. Törölni tudom és utána újra létrehozni szintén. A cikkek írásánál nincs ilyen gond azt lehet módosítani is. Nincs ötletem hogy mi lehet a gond, lehet hogy a PHP5 vagy mySql. Várom az ötleteket, mert ez meg kellene oldanom valahogy.

Üdv: DA-Sky
 
1

Kerestél?

janoszen · 2006. Júl. 2. (V), 11.37
Kerestél? Ha a google-ba beírod, hogy PHPNuke és azt, hogy PHP5, nagyon hamar rájössz, hogy a PHPNuke nem nagyon szereti a PHP5öt.

Adott esetben ez segíthet: http://www.karakas-online.de/forum/viewtopic.php?t=3037
2

Sejtettem

dasky · 2006. Júl. 3. (H), 15.01
Sejtettem, hogy ezzel lesz gond. Akkor asszem visszateszem a 4-est és meglátjuk mi lesz. Köszi a tippet.
3

Már PHP4 helyzet változatlan

dasky · 2006. Júl. 6. (Cs), 13.32
Hello!

Leszeréltem a PHP-t 4-esre de hiába, ugyan azok a kondok mint eddig. Most már a MYSQL beállításra gyanakszom. Továbbra sem megy a blokkok frissítése, csak az új létrehozása és törlése. De a legrosszab hogy semmi hibajelzést nem látok? Mi tévő legyek???