ugrás a tartalomhoz

Böngészőablak magassága

alkony4 · 2016. Okt. 20. (Cs), 22.58
Tiszteletem!

Hogyan lehetne lekérdezni azt javascript segítségével, hogy a böngészőablak fullscreen magasságon van e.
Alapvetően két mérettel tudok dolgozni (ezeket ismerem) screen.height illetve $(window).height().
A képernyőfelbontás magasságát ugyan megtudom állapítani, de mivel a tálca mindenkinél vesz el helyet a böngészőtől, így böngésző magassága sosem lehet 100%-os (max ha f11-et nyomna az ember). A tálcák magassága is változó, és nem lekérdezhető, így ezzel megvagyok egyenlőre lőve.
Sajnos a szélesség vizsgálata számomra most nem megfelelő, illetve nem is eredményezne 100%-os pontosságot (mi van ha valaki a tálcáját oldalra állította be).
Tehát, hogy tudhatnám meg, hogy az adott ablak 100% magasságon van e><
Eredetileg a kérdés azért fordult elő, mert egy automatikus oldal átméretezést szeretnék alkalmazni aminek vizsgálatához pont erre lenne szükség.
(Ha teljes magasságon van a böngésző, a tartalom 100% méreten tölt be, ellenkező esetben megnézzük az screen magasságának hány százaléka a böngészőablak magassága és egy zoom érték állításával átlövöm az egész tartalom méretét).

Válaszaitokat köszönöm.
 
1

Nem lehet

Hidvégi Gábor · 2016. Okt. 21. (P), 09.08
Erre nincs lehetőség legjobb tudomásom szerint.
2

Ha a tartalmat a

Endyl · 2016. Okt. 21. (P), 11.01
Ha a tartalmat a böngészőablak méretéhez akarod igazítani, akkor miért számít, hogy az az egész monitort betölti-e, vagy csak egy hatalmas monitoron akkora a böngésző, mintha egy kisebben lenne teljes méretű? Nem elég ehhez a window.inner[Width|Height], és annak alapján méretezni a tartalmat?
3

window.outerWidth, window.outerHeight

solkprog · 2016. Okt. 21. (P), 15.33
Ha jól értem a kérdést akkor a window.outerWidth, window.outerHeight -kellhet neked.
(ez a böngésző mérete, tehát tálca nélkül, viszont nem a számodra hasznos terület mert ebből lejönnek a böngésző eszköztára, és ilyesmi-e. De ezzel, és a screen.* ki lehet találni hogy teljes ablakon (f11) van-e a böngésző, ha meg néhány pixel az eltérés akkor teljes ablakon, tálcával)
4

Tálca

Poetro · 2016. Okt. 21. (P), 20.02
És természetesen ne felejtsük el, hogy a tálca a képernyő akár melyik oldalán lehet, és akár mekkora méretű (vagy akár nem is látszik, mert automatikusan elrejted). Azaz lehet alul, felül, jobb és bal oldalon.