ugrás a tartalomhoz

Keresés - Php/MySQL

kicsike0 · 2014. Már. 1. (Szo), 12.45
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Még nem csináltam ilyet és kellene egy jó leírás.

A feladat az lenne, hogy van egy keresési oldal, ahol legalább 10 opció van, ait nem kötelező, de beállíthat az emberke. Ezt elküldi Post-tal, megjelenik egy találati oldal, ott beállítom, hogy hány találat legyen egy oldalon, és a php megcsinálja a lapozást. Ez még eddig menne is, de ami új nekem, hogy a találati listából rákattintunk az egyik elemre, amikor bejön a teljes leírása, képekkel, mindennel, és a bal oldalon pedig kellene egy következő - illetve előző elem, és itt a keresési eredmény alapján kéne az elem, nem pedig a következő id szerinti.

SESSION a megoldás kulcs tudom, csak , hogy hogyan tudom elmenteni, ill meghívni, hogy a következő, illetve az előző elemet kapjam, azt nem tudom.

Kérlek segítsetek, hogy lehetne a legegyszerűbben ezt megírnom.
Köszönöm.
 
1

először is nem post, hanem

szabo.b.gabor · 2014. Már. 1. (Szo), 14.51
először is nem post, hanem GET

az elem megtekintésénél is menjenek a keresési paraméterek, ha vannak akkor pedig ki tudod rakni az előző, következő elemet. pl
2

Köszi, de

kicsike0 · 2014. Már. 1. (Szo), 15.22
Köszi, de post-tal gondoltam, valami leírást nem tudnál, mert nem találtam, kész oldalt tudok,de a megvalósításához keresnék mintát.

Get-tel akkor annyi lenne, hogy a címsorba végigviszem, és egyszerűen a rendezés id szerint, és csinálok egy linket a részletes oldalnál, hogy a következő id-t jelenítse meg?
3

Tárold el a találatok

hunkris · 2014. Már. 2. (V), 15.45
Tárold el a találatok azonosítóit egy tömbben, amit megtartasz az egész munkamenet alatt. Abból már könnyen ki tudod nyerni a megfelelő adatokat.