ugrás a tartalomhoz

Dedicated szervert keresek

prototype · 2014. Jan. 3. (P), 23.09
Sziasztok!

Dedicated szerver hostingot keresek főként német oldalak kiszolgálására, ennek kapcsán szeretnék tanácsot kérni, hogy hova érdemes fordulni az alábbi igényekkel:
- Linux (disztribúció felől egyelőre nem döntöttünk)
- OpenLDAP,
- PHP 5
- MySQL
- PostgreSQL
- node.js
- WebSocket
- CPanel, vagy Plesk

A felsorolt dolgokra lenne szükségünk a site-ok kiszolgálásához, viszont lehetőség szerint olyan szolgáltatót szeretnénk, aki az igényeinknek megfelelően előkonfigurálja a szervert, ill. "dedicated rendszergazdát" is igénybe vehetnénk, ha bármi problémánk/kérdésünk/igényünk lenne.

VPS-t és egyéb Cloudos megoldást nem szeretnénk, ill. lehetőség szerint nem lenne baj, ha Európán belüli cégről lenne szó, német supporttal (is).

Létezik ilyen?

A válaszokat előre is köszönöm, illetve bocs, ha valamit kihagytam volna, vagy kuszán írtam volna le.
 
1

Nemetek

janoszen · 2014. Jan. 4. (Szo), 00.21
Nemetorszagban a Hetzner es az ovh.de az olcsoak, ezen felul Strato es 1&1 akiket meg ismerek. Arra figyelj, hogy vannak olyan szolgaltatok, akik csak akkor hajlandoak szoba allni veled, ha SEPA Direct Debit-kepes szamlad van, ami a magyar bankoknal problema lehet.

Ha osztrakot akarsz (nem tudom miert akarnal), akkor a Nessust tudom ajanlani, bar ok jellemzoen nagyobb setupoknal jeleskednek.
2

Mi az Idologicnál vagyunk.

rrd · 2014. Jan. 4. (Szo), 11.50
Mi az Idologicnál vagyunk. Nem európai ugyan, de nagyon jó tapasztalataink vannak velük.
3

Webtropia

vrnagy · 2014. Jan. 4. (Szo), 15.42
Nekem a Webtropia-val van szemelyes tapasztalatom. A halozatuk stabil, es a sebessegre sem volt soha panasz. A support mindig gyorsan reagalt. Van kulon support csomagjuk, ami tartalmaz rendszergazdai tamogatast.