ugrás a tartalomhoz

pécs.web meetup

Drawain · 2012. Nov. 15. (Cs), 09.52

A Meetup célja, hogy összehozza azokat a pécsi fejlesztőket és designereket, akiket érdekel a web- és mobiltechnológia, akik szeretnének más szakmabeliekkel találkozni, tapasztalatot cserélni és magukat képezni. Az előadások elsősorban a webfejlesztés, a mobil- és webalkalmazás fejlesztés, a PHP, a JavaScript és a Java programozási nyelvek, a hozzájuk kapcsolódó keretrendszerek és fejlesztői eszközök, a modern design elvek, tapasztalatok és usability szabályok témaköreiből fognak kikerülni. Természetesen nem zárunk ki a tematikához lazábban kapcsolódó előadásokat sem - ha van egy érdekes témád, bátran jelentkezz előadónak Te magad is. A Meetup kitűnő alkalmat biztosít arra, hogy megismerkedjünk olyan kevésbé ismert, esetleg kísérleti technológiákkal, amelyek egyelőre nem tartoznak a mainstream területek közé, mégis nagy jövő áll előttük (pl. NoSQL, szerver oldali JavaScript, cross-platform mobil fejlesztés).

Az előadások végén szeretnénk hallani a véleményeteket, vitatkozzunk, adjunk ötleteket, végső soron segítsük egymás munkáját.

Egy-egy Meetup három egymást követő, egyenként 30 perces előadásból fog állni. Az esemény havi rendszerességgel kerül megrendezésre.

Kinek érdemes csatlakoznia a Meetuphoz?
- Szerver és kliens oldali fejlesztőknek
- Frontend pixel mágusoknak
- Grafikusoknak, akik a webbel vagy felhasználói interfészekkel foglalkoznak
- Rendszermérnököknek és rendszergazdáknak
- Webes körökben mozgó vállalkozóknak és cégvezetőknek

A pécs.web oldala
Jelentkezés előadónak
 
1

Az ilyet érdemesebb

Joó Ádám · 2012. Nov. 20. (K), 16.08
Az ilyet érdemesebb blogbejegyzésként beküldeni.
2

köszi

Drawain · 2012. Nov. 20. (K), 16.10
Akkor, amint meglesznek az előadók is, beküldöm blogbejegyzésként - innen pedig majd akár törölni is lehet.