ugrás a tartalomhoz

Bocs, törölhető...

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Júl. 13. (P), 09.54
Arra az esetre, ha valaki elolvasta volna: a tegnapi yahoos eset óta kicsit ideges voltam, miután Poetro jelezte, hogy ő egy működésképtelen oldalt talált a yahoo mail helyén. Emiatt egyből vírusra gondoltam.
Aztán kicsit lehiggadtam, átmentem a desktop linuxra, ott is rosszul jelent meg minden, kikerestem az egyik stylesheet forrását és... és kiderült, hogy a digi DNS képtelen feloldani némely cloudfront.net domain alá tartozó nevet.
Huhhhh... hát leizzadtam de rendesen. :-)
(régi szép idők, mikor hajnali ötkor keltettek azzal, hogy megállt a bank és nyolckor nyitni kellene... utoljára akkor éreztem így magam :-D)

-------------------------------------------------------------

Hátha valakinek van ötlete: tegnap este óta a kedvenc játékoldalam úgy jelenik meg, mintha kihagyták volna belőle a stylesheeteket. (totálisan szétesik)
Ma reggel írtam a supportnak, ők nem tudnak semmiről, nálam viszont win7 összes böngészőjében + virtualboxban futó linuxon is ugyanez a helyzet.
Eddig még ráfogtam az oldalra, hogy mégis náluk lehet a gáz, de a supportos felvetette, hogy esetleg nyelvi beállítás kérdése lehet. Erről eszembe jutott, hogy kipróbáljam proxy-n át. Rámentem a hidemyass.com-ra és legnagyobb döbbenetemre ott is ugyanazt látom, amit a ninjakiwi.com-on.

Ha van tippetek, hogy ez mi a bánat, ne kíméljetek! Kicsit be vagyok pánikolva... :-(
Lehet, hogy a routeremet törték fel?
 
1

Mindenféle oldalakon látok

Wabbitseason · 2012. Júl. 13. (P), 10.43
Mindenféle oldalakon látok ilyet én is, például az imdb.com is így jelenik meg az otthoni (magyarországi) kütyümön, Firefox-szal.

Én elsőre arra gyanakszom, hogy túl szigorúan van beállítva a Ghostery plugin, de érdekes volna megtudni, hogy mi áll a jelenség mögött.
2

Ott az elején a megoldás, ami

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Júl. 13. (P), 10.57
Ott az elején a megoldás, ami nálam bejött: a szolgáltatóm saját DNS-e vagy nem frissült időben, vagy (láttam már ilyet is, főnököm torkosborzot játszott aznap, mert övé volt a belső DNS :D ) szinkronizálás közben valami megszakadt, de nem vették észre.
Lényeg, hogy a google DNS-t beállítva minden működik ismét.
Nekem meg azóta is remeg a gyomrom... :-)