ugrás a tartalomhoz

Attribútum változás: Melyik Javascript volt és hol?

TIV · 2011. Szep. 13. (K), 14.40
Sziasztok!

Van egy olyan gondom, hogy vagy egy UL listám, amire fingom sincs miért, de rákerül pár fölösleges class. Javascript teszi rá, mert ha letiltom a JS használatot, akkor csak az az osztály marad, aminek kell.

Kérdés: Hogyan tudnék rájönni, milyen eszközzel, hogy melyik Javascript fájl és melyik sorban állítja be neki a classokat? Van sejtésem, hogy melyik fájl és biztosan meg tudnám találni kereséssel, de én valami profibb módszert szeretnék, Firebug vagy Chrome Developer Toolbar használatán keresztül, mert tanulni szeretnék vele, hogy legközelebb ha ilyen van, egyszerűbb legyen. Chromeban találtam olyat, hogy Breakpoint on attribute modification vagy valami hasonló, de nem igazán vagyok benne biztos, hogy ez kell nekem.

Tud valaki segíteni, linkkel akármivel? Hogy lehetne ezt megtaláltatni valami developer cuccal?

Előre is köszönöm!
Sziasztok!
 
1

Legegyszerűbb

Poetro · 2011. Szep. 13. (K), 14.58
Tényleg a legegyszerűbb módszer, ha az oldalon levő JavaScript fájlokban rákeresel azokra az osztálynevekre, amik rákerülnek az elemre. Az oldalon található JavaScript fájlokban legegyszerűbben a Fx Web Developer Toolbar pluginjének segítségével lehet kilistázni, azon belül pedig az Information / View JavaScript használatával. Firebug-ban, és Chrome-ban létezik egy Break On Attribute Change illetve Break on attribute modification, ezeket is bevetheted bár lehetséges, hogy velük nem fogod megtalálni az, ami kiváltja a változást, főleg, ha az már az oldal betöltődése közben történik.
2

legegszerubb #2

Ajnasz · 2011. Szep. 13. (K), 15.33
grep -R 'aClassName' path/to/js/files