ugrás a tartalomhoz

Flash átalakítása:Ne nyomd meg a piros gombot!

NosnOsnoS · 2011. Jún. 9. (Cs), 18.54
Hali 1 Játékot akarok magyarosítani és folytatni.
http://milliojatek.fw.hu/nenyomdmegapirosgombot.htm
Na Ennek a kódja nem fért föl ezért ide raktam föl:
http://milliojatek.fw.hu/1.txt
Na az lenne a kérdésem,hogy hogyan?
 
1

Elkéred a szerzőtől

Poetro · 2011. Jún. 9. (Cs), 19.52
Legtisztább mód, hogy elkéred a szerzőtől, megkérdezed milyen formában használhatod a kódot, és hogyan tudod módosítani a benne levő szövegeket. Mindaddig amíg nem kérted el a forrását a szerzőtől, addig és mégis módosítód, akkor megsérted a szerzői jogokat, amennyiben a licencszerződésben nem volt kikötve, hogy szabadon módosítható, és a forráskódja is meg van publikusan osztva. Érdemes lenne tudni, milyen feltételek mellett lehet az alkotást használni, illetve módosítani.
2

Megvan :)

NosnOsnoS · 2011. Jún. 10. (P), 19.18
A FLASH Szerkesztési engedélyét Megkaptam Inenn
3

Nem értem

Poetro · 2011. Jún. 10. (P), 20.18
Amikor megkapod az .fla vagy .xml és .as fájlokat utána meg tudod nyitni őket, és tudod szerkeszteni. .fla esetén kicsit bonyolultabb az élet, mert meg kell hozzá venni az Adobe-től a Flash Professional szoftvert, amivel lehet szerkeszteni. Ez kb 225e HUF, amennyiben valamelyik Adobe csomagban veszed meg, akkor jóval kedvezőbben jön ki egyetlen szoftver ára, mivel a Design Premium, Production Premium illetve a Web Premium csomagok ára 600e HUF körül van, de rengeteg egyébként is fontos alkalmazást tartalmaznak.

.xml és .as fájlok esetén rengeteg lehetőséged van, amivel szerkeszteni tudod a fájlokat, és az ingyenesen elérhető Flex SDK-val pedig tudsz csinálni belőle .swf-et.