ugrás a tartalomhoz

szöveg pozicionálása html textfield-ben

troy1979 · 2010. Nov. 10. (Sze), 15.48
sziasztok,

kezdő kérdésnek tünhet, de sehogy sem sikerült megoldanom

Ha van 1 texfield-em , akkor milyen css property-k határozzák meg, hogy a szövegdobozon belül hova/hogyan lesz pozicionálva a beirt szöveg?

van 1 visszintes toolbar-om 3 linkkel, és 1 input typ=text-el , és az lenne a feladat, hogy úgy legyenek igazitva a dolgok, hogy a textfield be beirt szöveg az pont a linkek aláhúzásával 1 vonalba essen ( a linkek és a textfield-be irt szöveg azonos képzeletbeli egyenesre essen)
 
1

Lépjünk már szintet

janoszen · 2010. Nov. 10. (Sze), 16.34
Ne haragudj Troy, több, mint 4 éve vagy itt a Weblaboron, lépjünk már szintet egy kicsit kérdezésből. Légyszi adj egy linket, hogy mivel próbálkoztál, meddig jutottál, vagy legalább másold be a forráskódodat.

Egyébként a dolgok megjelenése attól függ, hogy blokk-típusú elem-e, mi a margin-padding, van-e változtatva a pozicióján (position, top, left, stb tulajdonságok).
2

margin, padding, border

Poetro · 2010. Nov. 10. (Sze), 17.24
A textfield-nek van margin, padding és border tulajdonsága. Ezek határozzák meg, hogy a mezőbe írt szöveg hova kerül. Ezek a tulajdonságok alapértelmezetten böngészőnként különböznek, úgyhogy érdemes őket kézzel beállítani.