ugrás a tartalomhoz

jQuery XML betöltés ajax-szal Internet Exploreren

Pal_ur · 2010. Már. 9. (K), 21.52
Üdv,

megpróbálok XML fájlt betölteni Internet Exploreren, ajax-szal. Szerencsére, még mielőtt megütött a guta, megtaláltam ezt: http://docs.jquery.com/Specifying_the_Data_Type_for_AJAX_Requests, így most már a betöltés sikerül is. Ami viszont nem sikerül, az az, hogy az alkalmazásnak a végén CD-ről kellene működnie, viszont Internet Explorer 8 alatt (de gondolom a 7 alatt is) felrak egy kis sárga sávot a böngészőablak tetejére, hogy "A biztonsága érdekében...", és itt extra engedélyezni kell a szkript futását.

Le lehet-e ennek a sávnak a megjelenését tiltani, hogy a CD-ről futó szkript működjön (a CD kezdő userek kezébe fog kerülni :)), vagy meg lehet-e úgy oldani XML beolvasást jQuery-vel, hogy ne fussak bele ilyenbe?

Köszönöm,

Pál
 
1

Saját wrapper

Poetro · 2010. Már. 9. (K), 23.29
Írsz vagy használsz egy saját programot, amiben egy Internet Explorer fog belül futni. Szinte minden Windowsos programozási nyelvben lehet ilyet csinálni, pl Deplhi-ben, Visual C++-ban stb. De az is lehet, hogy már valaki írt egy ilyet, érdemes lenne megkeresni.
A másik dolog, hogy nem Internet Explorerben futtatod a programot, hanem mondjuk Firefoxban. Nem is kell telepíteni, van portable változata. Megfelelő beállítás mellett csak az ablak fejlécét látod.
2

portable firefox

Pal_ur · 2010. Már. 10. (Sze), 12.00
Köszönöm,

portable firefox lesz a megoldás -- nem is gondoltam rá. Ráadásul Portable Firefox van MAC-re is, a CD-nek meg elvileg azon is kell működnie.

Köszi mégegyszer.